Televisió

'Arcane': èxit rotund

La sèrie d’animació inspirada en el popular videojoc ‘League of Legends’
va superar ‘El juego del calamar’ en nombre de reproduccions els dies 8 i 9.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix va estrenar diumenge passat els tres primers capítols d’Arcane: League of Legends, una sèrie d’animació basada en el popular videojoc, també conegut amb l’acrònim LOL. La producció ha arrasat en els seus primers dies en la plataforma de streaming, convertint-se ràpidament en el títol més vist en un total de 38 països.

Llançat el 2009, League of Legends és un joc multijugador de batalla en línia en el qual s’enfronten dos equips de cinc membres. “Amb les dispars ciutats de Piltover i Zaun com a teló de fons, dues germanes lluiten en bàndols oposats d’una guerra entre tecnologies màgiques i creences enfrontades”, diu la sinopsi de l’adaptació.

Riot Games, desenvolupadora del videojoc, també ha participat en la producció d’Arcane: League of Legends. Christian Linke i Alex Yee són els creadors de la ficció, que en la seva versió original compta amb les veus de Hailee Steinfeld, Ella Purnell, JB Blanc, Katie Leung, Kevin Alejandro o Shohreh Aghdashloo.

La producció consta de nou episodis dirigits per Pascal Charrue, Jérôme Blegui i Arnaud Delord. A més de ser un dels creadors de la sèrie, Christian Linke també exerceix com a showrunner. El quart, cinquè i sisè episodi es poden veure a partir d’avui mateix, mentre que els tres últims lliuraments arribaran dissabte vinent.

Cal posar en relleu que Arcane: League of Legends ha tingut una estrena sonada, per la porta gran. Les xifres parlen per si mateixes: va aconseguir superar en reproduccions El juego del calamar el 8 i 9 de novembre. No obstant això, FlixPatrol assenyala que la sèrie d’animació ha aconseguit ser el número 1 en menys països que la ficció sud-coreana. Ara queda per veure si manté l’èxit les pròximes setmanes i aconsegueix sobrepassar les aclaparadores xifres de la producció de Hwang Dong-hyuk.

'Arcane': èxit rotund

tracking