Rodrigo Sorogoyen, un dels directors seleccionats.Rodrigo Sorogoyen, un dels directors seleccionats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abans que l’alarma davant una gran apagada es colés en l’actualitat, la plataforma Movistar+ ja havia anunciat la posada en marxa d’una ficció amb una temàtica molt similar. Aquest projecte, que finalment tindrà com a títol Apagón, acaba d’anunciar la llista de directors que el materialitzaran a partir dels guions que s’han inspirat en El gran apagón, l’audiosèrie de Podium Podcast, que ha estat tot un èxit.

Les cinc històries, unides per un mateix context, estaran comandades per cinc importants cineastes: Rodrigo Sorogoyen (Antidisturbios), Raúl Arévalo (Tarde para la ira), Isaki Lacuesta (Entre dos aguas), Isa Campo (La próxima piel) i Alberto Rodríguez (La peste).

El denominador comú entre els episodis serà l’apagada energètica global que ha sumit en el caos la societat contemporània, després d’una tempesta solar. Aquesta premissa ha servit de punt de partida per als guionistes Isabel Peña, Alberto Marini, Rafael Cobos, Fran Araújo –que ha exercit de coordinador creatiu i la pròpia Campo.

Cadascun dels capítols explora les conseqüències de la desconnexió total en un món que no s’entén sense la dependència tecnològica. L’articulació d’una nova realitat és la base d’Apagón, una producció de Buendía Estudios el rodatge de la qual arrencarà el desembre d’aquest mateix any de cara a llançar els cinc episodis en algun moment del 2022 a Movistar+.

'GOSSIP GIRL' TORNA EL 25 DE NOVEMBRE

El públic europeu va poder conèixer la nova generació d’estudiants de l’Upper East Side de Nova York quan HBO Max va desembarcar al vell continent el 26 d’octubre. Gossip Girl va arribar amb sis episodis inicials, suficients per demostrar que tenien alguna cosa a explicar i que havien evolucionat des dels temps de Serena van der Woodsen i Blair Waldorf. Ara, la plataforma ha posat data a la nova tanda: els sis nous capítols s’estrenaran a partir del 25 de novembre. Aquesta nova adaptació de Gossip Girl s’ambienta en un 2021 on la diversitat en totes les seves variants (racial, sexual, de gènere) és present en el dia a dia de les vides dels estudiants. El responsable creatiu és Joshua Safran, que va estar al comandament de les últimes temporades de la sèrie original i que ara es pot deixar anar totalment, amb continguts més explícits, aprofitant que la producció ja no s’emet en obert, sinó a través d’una plataforma.

Gossip Girl

tracking