detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

StarzPlay ens citarà a començament del 2022 per descobrir Express, la seva primera producció original espanyola, la qual ha dut a terme en col·laboració amb The Mediapro Studio i Pantaya. Aquesta creació d’Iván Escobar, que suposa el retrobament amb Maggie Civantos després de l’èxit internacional de Vis a vis, ja ha anunciat la data d’estrena després d’haver completat el rodatge l’estiu passat.

En concret, el llançament tindrà lloc diumenge 16 de gener i la plataforma estrenarà de cop els vuit episodis d’aquest thriller, que té com a tema central els segrestos exprés.

La protagonista de la sèrie és Bárbara (Civantos), una psicòloga criminal que sobreviu a una d’aquestes violentes extorsions. Després de passar quatre hores retinguda en un maleter, decideix convertir-se en negociadora per bregar amb situacions similars, però sobretot per trobar els responsables del succés que va canviar la seva vida i la de la seva família. Al costat de Civantos veurem Alba Planas, Vicente Romero, Loreto Mauleón, Kiti Mánver i Omar Banana, entre d’altres, que han treballat sota la direcció de Gabe Ibáñez i Iñaki Peñafiel a partir dels guions d’Escobar, Antonio Sánchez Olivas i Martín Suárez.

L’anunci de la data d’estrena ha vingut acompanyat de la presentació del primer tràiler oficial de la producció.

EL NOU 'REBELDE' ARRIBA EL 5 DE GENER

Després de començar la seva producció el mes de març passat, des de Netflix acaben de llançar ja un primer tràiler de Rebelde, el revival de la popular sèrie adolescent en la qual una nova generació d’estudiants omplirà els passadissos de la mexicana EliteWay School. Serà a partir del 5 de gener quan podrem veure la primera temporada de la ficció. Basada en la sèrie mexicana –i aquesta, al seu torn en l’argentina Rebelde Way–, la trama segueix un grup d’estudiants que entren a formar part d’una prestigiosa acadèmia privada on només tenen un objectiu: destacar, ser els millors. El repartiment està format per Azul Guaita en el paper de Jana Cohen, Sergio Mayer Mori com a Esteban, Andrea Chaparro en el rol d’M. J., Jeronimo Cantillo interpretant Dixon, Franco Masini com a Luka Colucci, Lizeth Selene com a Andi, Alejandro Puente com a Sebastián Langarica-Funtanet i Giovanna Grigio com a Emilia.

L'actriu Maggie Civantos en un moment d''Express'.

El nou 'Rebelde' arriba el 5 de gener

tracking