Televisió

Terror pandèmic

HBO Max estrena el 16 de desembre ‘Station Eleven’, una minisèrie postapocalíptica centrada en els efectes d’una devastadora epidèmia de grip d’abast global.

Un fotograma de 'Station Eleven', una de les grans apostes d'HBO Max per aquest tram final d'any.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO Max té preparat d’aquí a final d’any una gran quantitat de contingut original, des del retorn de Sex and the City fins a una minisèrie de terror postapocalíptic anomenada Station Eleven, que promet ser la sensació de la temporada per les seves similituds argumentals amb la crisi de la Covid-19.

Basada en la novel·la homònima d’Emily St. John Mandel, Station Eleven ens porta a un futur no gaire llunyà en què una pandèmia de grip altament contagiosa acaba amb la major part de la humanitat. La història posa el focus en un grup de persones que busquen sobreviure i reposar-se davant l’adversitat i els desconcertants esdeveniments.

Aquesta ambiciosa producció d’HBO Max relatarà la història des de diverses línies temporals, de la mateixa manera que ho va fer Luis Miguel amb la seva sèrie de Netflix.

Per anar preparant el públic, HBO Max acaba de presentar el primer avançament de la ficció, el qual mostra un món desolat i devastat per la letal pandèmia. També ens introdueix dos dels seus personatges, Jeevan i Kirsten, mentre compren provisions en un desèrtic supermercat. “Mai hem vist una grip com aquesta. La velocitat a la qual aquesta grip mata és el caos” diu una veu en off mentre el tràiler segueix i mostra els salts en el temps de la trama. Una dada a ressaltar és que la producció de Station Eleven va començar abans que esclatés la pandèmia del coronavirus.

La sèrie té al capdavant Patrick Somerville, responsable de l’aclamada ficció de Netflix Maniac. Quant a la direcció, ha anat a càrrec de Hiro Murai, Jeremy Podeswa, Helen Shaver i Lucy Tcherniak. Els intèrprets Mackenzie Davis, Gael Garcia Bernal, Himesh Patel i Danielle Deadwyler, entre d’altres, encapçalen el repartiment. Station Eleven té 10 episodis, i estarà disponible a partir del 16 de desembre vinent.

tracking