Televisió

Una saga d'èxit

Disney+ llança el primer tràiler oficial d’‘El libro de Boba Fett’, l’‘spin-off’ de ‘The Mandalorian’. Temuera Morrison i Ming-Na Wen repeteixen als papers principals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Walt Disney Company ha estat ràpida a l’hora d’esprémer l’èxit de The Mandalorian. La primera sèrie d’acció real de la franquícia galàctica ha aconseguit allò en què va fracassar l’última trilogia: ha revitalitzat una saga tremendament popular entre els espectadors, tot combinant una aventura original amb rostres coneguts. La segona temporada avançava pel que fa a reintroduir personatges icònics, sent un d’ells Boba Fett.

El final d’aquell lliurament mostrava el caçarecompenses encarnat per Temuera Morrison ocupant l’anhelat tron. Al seu costat hi havia Fennec Shand (Ming-Na Wen), amb la qual també comparteix les seqüències del primer tràiler d’El libro de Boba Fett, l’spin-off que veurà la llum a Disney+ el 29 de desembre. En aquesta nova aposta, tots dos personatges s’endinsaran en els baixos fons de la galàxia per reclamar el territori que en un altre temps va estar dominat per Jabba the Hutt. Aquesta perillosa i trepidant missió els portarà a Tatooine, un dels planetes més transitats a la franquícia.

Darrere de les càmeres repeteixen Jon Favreau i Dave Filoni, que exerceixen de productors executius després del seu aclamat treball a The Mandalorian, secundant-se en aquesta ocasió en Robert Rodriguez, que es manté lligat a la saga després d’haver dirigit un episodi de la sèrie matriu.

Un moment de la sèrie 'El libro de Boba Fett'.

tracking