Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries El teu esperit generós i gran cor estan ansiosos per brindar ajuda a tots els qui la necessiten. Ets algú extremadament afectuós i generós amb el seu temps. L'aspecte en joc avui t'adverteix que no has de permetre que el servei es converteixi en sacrifici.

Taure Potser t'estiguen pressionant perquè creixis d'alguna manera, però tu tens dubtes de fer-ho. Podria espantar-te la responsabilitat que vindria quan demostris que ets capaç. Podries tenir por d'encarar un projecte més gran perquè saps que el resultat podria ser més desastrós. L'aspecte en joc d'avui us convida a reflexionar sobre aquests dolors creixents.

Bessons Aquest és un bon dia per envoltar-te de gent jove. Donada l'energia astral en joc, serà especialment divertit connectar-te amb nens i adolescents. Si tens nebodes o nebots, passa algun temps amb ells avui. Podràs actuar com a mentor cap a ells. Si tens fills, gaudiràs a l'amapar-te de la seva energia en jugar i connectar-te amb el seu innocent esperit.

Cranc En aquest moment, la teva concentració cap a la teva feina podria no ser prou alta. La configuració astral d'avui us encoratja a sortir i divertir-vos. Podries gaudir d´una nit entretinguda al costat d´amics. O podries programar una cita excitant amb la teva parella. Últimament has sentit molta pressió, i necessites aclarir aquestes tensions del teu cos.

Lleó Hi ha meravelloses oportunitats que s'obren per a tu al camp de treball. Ara teniu l'oportunitat d'expandir i desenvolupar aquest aspecte de la vostra vida. No oblidis, però, l'alineació astral d'avui. Aquesta configuració planetària està suggerint que potser hi hagi algú en escena tractant de sabotejar-te aquesta oportunitat.

Verge Hi ha una línia molt prima entre ser interdependent i codependent. Tingues cautela quan estableixis una relació, ja sigui comercial o romàntica, amb algú amb qui estàs compartint responsabilitats en mantenir les línies de comunicació ben obertes. No continuïs amb la relació només per tenir on recolzar-te.

Balança Amb gent independent i carregada d'energia al teu voltant, l'atmosfera es pot tornar força intimidant. Si ja hi ha tanta gent barallant-se per entrar a la cuina a preparar el sopar, et preguntes quin sentit té oferir més ajuda. L'alineació astral d'avui suggereix que tot i que la teva ajuda no és necessària, és important que de totes maneres l'ofereixis.

Escorpí Rebràs grans quantitats de diners i descobriràs que pots assolir l'èxit financer si t'ho proposes. L'únic problema és que també podries gastar més. Aneu amb compte de no dedicar l'excedent d'efectiu a coses massa costoses. A causa de l'aspecte en joc d'avui, és possible que aquest tipus de temes estiguin envoltats d'emocions sensibles, de manera que és aconsellable manejar-se amb cautela.

Sagitari Un romanç meravellós amb algú especial està entrant lentament a la teva vida. Aquest és el sentiment important que has estat esperant. De sobte sents això meravellós per la qual cosa res importa pel fet que sents enamorament. Pensar-hi és com sentir una descàrrega elèctrica.

Capricorn En aquest moment, una relació propera està fent un nou gir. S'està produint una expansió meravellosa que suggereix que hi ha una relació nova en camí. Si tens involucrament sentimental amb algú, potser ha arribat el moment de fer la unió oficial.

Aquari La vostra relació amb una altra persona s'està expandint i desenvolupant a un nivell molt més intens que abans. Estàs començant a compartir més del que és teu d'una manera completament nova. De sobte prenen responsabilitats conjunts i fan coses de manera més cooperativa. L'alineació celestial d'avui suggereix que això pot portar una mica de tensió emocional a causa del teu temor d'assumir riscos a què no t'has acostumat.

Peixos Acabes de passar per un renaixement emocional i ara et prepares per convertir-te en algú diferent. Cada cop et concentres més en les teves idees sobre la llar i la família i estàs preparant-te per canalitzar més energia. La teva generositat envers els altres pràcticament no té límits. Només assegura't que els altres no s'aprofitin de la teva bondadosa naturalesa.

tracking