x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Les estrenes del mes (i III)

La crisi de la trentena de ‘Vida perfecta’ i ‘Cardo’, el drama històric d’‘Atlantic Crossing’ o la sàtira política de ‘Venga Juan’ completen les novetats del novembre.
'Cardo', que s'estrena diumenge a Atresplayer.

'Cardo', que s'estrena diumenge a Atresplayer.

'Cardo', que s'estrena diumenge a Atresplayer.

Actualitzada 03/11/2021 a les 06:09
Vida perfecta (T2), 19 de novembre a Movistar+. La primera temporada d’aquesta dramèdia creada per Leticia Dolera i Manuel Burque va ser tota una revelació i es va alçar com a guanyadora al Festival internacional de sèries de Canes. Han passat sis mesos des del final de l’anterior temporada. A Maria (Dolera) la maternitat no la fa sentir com havia imaginat, Cris (Celia Freijeiro) decideix obrir la seva relació de parella, mentre que Esther (Aixa Villagrán) lluita contra la seva por a créixer i al compromís.
–Atlantic Crossing, 29 de novembre a Movistar+. Protagonitzada per Kyle MacLachlan i Sofia Helin, aquesta sèrie indaga en els motius de la participació dels EUA en la Segona Guerra Mundial i sobre el peculiar matrimoni de Franklin i Eleanor Roosevelt. Quan els nazis envaeixen Noruega, la princesa Martha es veu obligada a fugir i buscar refugi als Estats Units, on estableix una íntima amistat amb el president Roosevelt, a qui mira de convèncer que intervingui i ajudi a salvar el seu país de la guerra.

–Cardo, 7 de novembre a Atresplayer. Creada per Ana Rujas i Claudia Costafreda, la sèrie retrata la generació dels nascuts als noranta, que viu “a cavall entre un futur incert, un passat plàcid i un present convuls”. María (Rujas) és una noia madrilenya d’una trentena d’anys que sent que no té gaire a oferir, amb problemes amb les drogues, sense diners i una relació tòxica amb el sexe. Un accident farà que la seva vida canviï radicalment.
–Kamikaze, 14 de novembre a HBO Max. Julie (Marie Reuther), de 18 anys, emprèn un viatge de redescobriment després de perven un accident d’avió. Sola en una gran mansió amb tot amb el que la majoria de la gent somia –joventut, bellesa i diners–, res d’això té valor per a Julie, obligada a buscar una raó per continuar. Aquesta sèrie danesa es basa en la novel·la Muleum, d’Erlend Loe.

–Venga Juan (T3), 28 de novembre a HBO Max. Després de Vota Juan i Vamos Juan, totes dues emeses al canal TNT, l’actor Javier Cámara desembarca a HBO Max amb el tercer lliurament d’aquesta sèrie creada per Diego San José. El polític Juan Carrasco ha arribat al pic més alt de la seva carrera i gràcies a les portes giratòries té una vida de somni. Però el paradís s’ensorra quan surten a la llum uns papers que l’incriminen en una trama de corrupció a Logronyo.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts