x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
televisió

Les estrenes del mes (II)

El remake de la sèrie espanyola dels 60 i 70 ‘Historias para no dormir’ o l’última temporada de ‘Narcos: México’, altres propostes destacades del novembre.
Les estrenes del mes (II)

Les estrenes del mes (II)

Les estrenes del mes (II)

Actualitzada 02/11/2021 a les 06:37
Historias para no dormir, 5 de novembre a Amazon Prime Video. Cinquanta anys després de l’estrena de la mítica sèrie de Chicho Ibáñez Serrador, una nova generació de directors reten homenatge al mestre del terror amb versions actualitzades de les seves millors històries. Rodrigo Cortés (La broma), Rodrigo Sorogoyen (El doble), Paco Plaza (Freddy) i Paula Ortiz (El asfalto) es fan càrrec dels quatre relats independents que conformen aquesta nova sèrie.

-Narcos: México (T3), 5 de novembre a Netflix. El cantant Bad Bunny, màxim referent del trap llatí actual, s’incorpora a Narcos: México interpretant Arturo Kitty Páez, un membre de la banda de Ramón Arellano Félix. Aquesta tercera i última temporada estarà ambientada en la dècada dels 90, quan es comença a globalitzar el negoci de les drogues. La sèrie analitza la supervivència de càrtels independents dins de l’agitació política i l’escalada de violència, que fan que sorgeixi una nova generació de capos mexicans.

-Arcane, 7 de novembre a Netflix. Aquesta sèrie d’animació i fantasia es basa en l’univers del popular videojoc League of Legends i gira entorn de la rivalitat entre la rica ciutat de Piltover i la sòrdida i humil Zaun, una tensió que s’exacerba a causa de la creació d’una cosa anomenada Hextech, que permet a qualsevol controlar l’energia màgica, i d’una nova droga que transforma els humans en monstres. Les protagonistes són les germanes Vi i Jinx, separades fa temps i que hauran de tornar-se a trobar. La sèrie està estructurada en tres actes compostos de tres capítols cadascun.

-The Shrink Next Door, 12 de novembre a Apple TV. Inspirada en fets reals, aquesta sèrie de comèdia negra narra l’estranya relació entre el “psiquiatre dels famosos”, el doctor Isaac Herschkopf (Paul Rudd) i el seu pacient de molts anys Martin Markowitz (Will Ferrell). Al llarg dels seus vuit episodis, el carismàtic Isaac es va introduint a poc a poc en la vida de Martin, arribant a traslladar-se a la seva casa dels Hamptons novaiorquesos i convencent-lo que el nomeni president de la seva empresa familiar.

-Nuestros maravillos años, 16 de novembre a Filmin. La sèrie més vista a Alemanya durant la pandèmia relata la història de la família Wolf en la postguerra al país germànic durant la dècada dels 40 i els 50. La producció es basa en el best-seller homònim de Peter Prange i està dirigida per Elmar Fischer (La huella del crimen).
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts