Televisió

Les estrenes del mes (I)

El novembre arriba carregat de novetats per a tots els gustos: des de ‘Dopesick’, sobre la crisi dels opiacis als EUA, fins a ‘Ojo de halcón’, una història de Marvel.

Michael Keaton a 'Dopesick: Historia de una adicción'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Michael Keaton plantant cara a la indústria farmacèutica a Dopesick: Historia de una addicción o el remake del clàssic de terror Historias para no dormir són algunes de les estrenes més destacades d’aquest mes de novembre a les plataformes, on també hi haurà relats èpics, thrillers amb narcotraficants i humor polític.

-Dopesick: Historia de una adicción. 12 de novembre a Disney+. Protagonitzada per Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Kaitlyn Dever i Rosario Dawson i inspirada en el llibre de Beth May, aquesta nova sèrie de Disney+ explica com una companyia farmacèutica va desencadenar la pitjor epidèmia de drogues en la història dels Estats Units. Al llarg de vuit episodis la trama ens trasllada a l’epicentre de la lluita contra l’addicció als opioides, des de les sales de juntes de les grans companyies farmacèutiques a una castigada comunitat minera de Virgínia.

-La rueda del tiempo, 19 de novembre a Amazon Prime Video. Basada en les reeixides novel·les de fantasia de Robert Jordan, amb més de 90 milions de llibres venuts, La rueda del tiempo transcorre en un univers en el qual només les dones poden usar la màgia, i un grup de joves és reclutat per una bruixa que creu que un d’ells és la reencarnació d’un heroi llegendari. Rosamund Pike encapçala el repartiment d’una història adaptada per a la televisió pel productor executiu i director Rafe Judkins.

-Dr. Brain, 3 de novembre a Apple TV. Apple se suma a la moda de les produccions sud-coreanes amb aquesta sèrie de sis episodis basada en el popular còmic en línia del mateix nom. Dirigida per Kim Jee-woon i protagonitzada per Lee Sun-kyun (Parásitos), la sèrie combina el drama amb la ciència-ficció i el terror: un brillant neurocientífic que ha perdut la família en un estrany accident traspassarà les línies de la medicina convencional per descobrir què va passar.

-Ojo de halcón, 24 de novembre a Disney+. Nova producció de l’univers Marvel. L’ex-Venjador Clint Barton (Jeremy Renner) té una missió aparentment simple: reunir-se amb la seva família per Nadal. Per mirar d’aconseguir-ho comptarà amb l’ajuda de Kate Bishop (Hailee Steinfeld), una arquera de 22 anys que somia a convertir-se en una superheroïna. En el repartiment també trobem Vera Farmiga, Fra Fee, Alaqua Cox i Florence Pugh en el paper de Yelena Belova.

tracking