detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon Prime Video es prepara per al llançament d’un dels projectes més ambiciosos fins a la data. La rueda del tiempo és una producció de fantasia inspirada en la coneguda saga de novel·les homònimes de Robert Jordan. Rosamund Pike (Perdida) és la protagonista d’aquesta història, en la qual Rafe Judkis exerceix com a showrunner i productor executiu. Els tres primers episodis de la primera temporada arribaran a la plataforma divendres 19 de novembre, seguits d’una estrena setmanal, que culminarà amb l’episodi final el 24 de desembre. Per a fer-nos partícips d’aquest univers des del principi, Amazon ha llançat un inusual tràiler en el qual podem veure, entre moltes altres coses, l’espanyol Álvaro Morte (La casa de papel) com a Logain Ablar.

L’espectacular avanç es presenta com una experiència immersiva, per la qual cosa els espectadors poden veure’l com una espècie de roda virtual tridimensional. Utilitzant el reproductor de 360 graus de YouTube, així com un so envolupant, el visionat ens permet endinsar-nos en el món que ofereix la ficció. A l’esquerra de la pantalla es troba la poderosa canalització del Poder Únic de Moraine, el personatge interpretat per Pike, amb la seva veu i rostre, així com artefactes i símbols ocults entre els llaços d’energia. Per contra, a la part dreta hi ha la corrupció del Fosc, que representa el descens a la bogeria.

La rueda del tiempo està ambientada en un extens i èpic món on existeix una màgia a la qual només algunes dones poden accedir. En el centre d’aquesta història hi ha Moraine, membre d’una organització femenina anomenada Aes Sedai. Les seves integrants lideren la Terra Mitjana i són les encarregades de mantenir la pau. Quan la protagonista arriba a una petita ciutat, s’embarcarà en un perillós viatge al costat de cinc joves.

La rueda del tiempo

tracking