Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui et caldrà acudir al teu autocontrol per mantenir la calma i la serenitat. Necessitareu una bona dosi d'autodisciplina. A la feina, t'adonaràs que tens menys temps del que havies pensat per acabar els projectes en què estaves treballant. Encara que prosperis en situacions amb molta pressió, no t'oblidis d'analitzar-les bé i de pensar les decisions dues vegades.

Taure A causa de la influència actual, sentiràs la necessitat d'examinar a consciència els aspectes més materials de la teva vida. Estàs on vols estar? Ets independent financerament? Experimentes massa pressió per les teves preocupacions financeres? Per què no intentes recolzar-te una mica més en el teu optimisme natural per començar amb l'aventura de la teva vida?

Bessons Les persones sovint t'han dit que tendeixes a ser una persona força possessiva. És per això que necessites ser una parella amb qui sentis completa seguretat. Quan la trobes, no la deixes escapar! L'energia celestial d'aquest dia t'ajudarà a posar una mica de fe a la teva parella. La teva relació estar

Cranc Avui tindràs alguns dubtes emocionals que potser necessiten una resposta. Atesa la configuració planetària d'avui, sentireu que necessiteu atendre els problemes de les vostres relacions. Realment t'has compromès amb la parella? Pren la teva parella la relació seriosament? És possible que vulguis estar novament al punt de partida, ja que aquests dubtes importants no semblen molestar-te.

Lleó Avui tindràs algunes dubtes emocionals que potser necessiten una resposta. Atesa la configuració planetària d'avui, sentireu que necessiteu atendre els problemes de les vostres relacions. Realment t'has compromès amb la parella? Pren la teva parella la relació seriosament? És possible que vulguis estar novament al punt de partida, ja que aquestes dubtes importants no pareixen molestar-te.

Verge En general, no t'agrada que t'esgotin. Avui tindràs tot el temps del món per pensar la millor manera d'utilitzar el teu temps i energia. El dia d'avui us ajudarà a pensar ja sigui a canviar alguns dels vostres hàbits, oa canviar una situació que no és tan agradable com solia ser.

Balança Potser encara no t'has adonat com n'és d'important la independència per a tu. Però no has estat darrerament fent coses pel teu compte sense consultar-ho amb els teus companys de feina primer? Algunes persones es poden haver sentit una mica ignorades, cosa que aporta tensió entre vosaltres. Una mica de treball en equip mai no fereix ningú.

Escorpí Potser encara no t'has adonat com n'és d'important la independència per a tu. Però no has estat darrerament fent coses per la teva compte sense consultar-ho amb els teus companys de feina primer? Algunes persones es poden haver sentit una mica ignorades, cosa que aporta tensió entre vós. Una mica de treball en equip mai no fereix ningú.

Sagitari Heu estat treballant per a la companyia d'algú per un temps. No seria el moment de començar a pensar a començar el teu negoci? El dia d'avui us trobareu pensant en totes les possibilitats. Pots ser el teu propi cap i no hauràs de dependre de ningú sinó només de tu. Potser és el que has estat buscant durant tota la vida.

Capricorn L'energia celestial us assegurarà i ajudarà a aconseguir qualsevol negoci que tingueu a la vista. També portarà algunes preguntes sobre la vostra satisfacció amb la vostra carrera professional o escola. És un bon dia per oblidar-te de les males direccions que la teva vida ha pres en els darrers dies, i començar amb el peu dret i dirigir-te cap a on realment vols estar.

Aquari L'energia celestial us assegurarà i ajudarà a aconseguir qualsevol negoci que tingueu a la vista. També portarà algunes preguntes sobre la vostra satisfacció amb la vostra carrera professional o escola. És un bon dia per oblidar-te de les males direccions que la teva vida ha pres en els darrers dies, i començar amb el peu dret i dirigir-te cap on realment.

Peixos És possible que potser necessitis iniciar a pensar en les teves relacions laborals. T'has connectat amb certes persones a la feina sense pensar sobre els teus propis interessos. L'energia astral d'aquest dia us ajudarà a calmar-vos ia pensar les coses abans de fer-les. Per començar, per què no intentes descobrir per quines de les teves relacions val la pena preocupar-se.

Àries Avui se't forçarà a enfrontar-te a un problema que has intentat evitar durant els últims dies. L'actual aspecte en joc demanda honestedat i sinceritat. Hauries de dirigir-te cap a la solució. No intentis fer trampa! Si ho fas, només aconseguiràs que el problema es faci més gran i complicat. Planteja els fets, admet teus errors i entre tots busquin una solució.

Taure Amb l'energia astral que avui està en joc, l'èmfasi es converteix en accions concretes. Ha arribat el moment de que analitzis el que has fet durant aquests últims tres mesos, que distingeixis el positiu del negatiu, i que busquis la manera de millorar els teus projectes. Et beneficies de les opinions objectives dels altres, evidentment comparteix els teus plans i llavors comprova què han de dir els altres. Vas per bon camí!

Bessons Sents la necessitat de decidir el teu destí en els mesos que s'aproximen? Per què sents aquesta urgència? En general, no tens la suficient confiança en el teu futur. Com un nen petit, vols que les coses prenguin forma immediatament. L'actual combinació d'influències astrals et farà prendre consciència d'això de manera aspra. Però està en tu reaccionar d'acord a això amb una de les teves millors cares.

Cranc Els planetes i la seva influència indiquen un moviment que va des d'una energia emocionalment inestable a una que és molt més raonable. El teu treball en general, com també les teves habilitats crítiques en particular, seran més entusiastes. Notaràs que el maneig de les teves habilitats millora en exactitud i eficiència. Utilitza aquesta energia sàviament i reorganitza els arxius de la feina i de casa abans que acabi aquesta transició. Digues adéu a el caos. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!

Lleó Potser et trobis en una aventura amorosa excitant i eròtica, però amb les energies astrals de el dia, les teves emocions es tornaran més estables i controlades. Això és bo! Ara és el moment per explorar junts altres àrees i per conèixer-se millor des d'un punt de vista intel·lectual. Això pot ser tan excitant com la seva relació física! Aquest període marcarà un fet important en la teva relació, així que realízalo el millor possible.

Verge Avui la configuració celestial realitza un gir molt agradable. L'aspecte en joc farà florir els teus millors qualitats i et recordarà que ets una persona única. La gent notarà la teva resplendor i et farà sentir molt bé sobre tu i del que has d'oferir com a amistat i com a persona. És un gran dia per convidar a sopar a amics estimats. Treu les teves olles i paelles i cuina la teva recepta preferida!

Balança Avui potser tinguis un fort desig de compartir el teu treball i els teus interessos intel·lectuals. Has estat pensant molt últimament, però ara és moment de verbalitzar les teves idees. La configuració planetària d'avui farà que la comunicació sigui més fàcil. Organitza una reunió i realitza un esbós d'un mapa de rutes per al teu nou projecte. El treball en equip en aquest moment és especialment harmoniós i poden generar-se moltes idees creatives en una reunió grupal. Actua atenta i consideradament

Escorpí Avui necessitaràs molta disciplina, perquè pots deixar-te seduir fàcilment per un luxós estil de vida. Les alineacions astrals d'avui indiquen una atracció cap a les comoditats materials i les possessions personals de qualitat i bellesa. Potser sentis atracció cap a diverses direccions, volent comprar articles cars, excediéndote en el menjar i buscant que se't tracti com a rei o reina per qualsevol que estigui disposat a fer-ho. Recorda que també tens una mica de feina a fer!

Sagitari Avui voldràs canviar algunes de les teves rutines. Si mantens el mateix pla dia amb dia, tots els dies, aquests hàbits poden arribar a fer-te sentir molèstia. Tracta d'variar una mica les coses. En canvi d'anar a gimnàs després de la feina, surt al córrer durant el matí d'hora. O si sempre treballes fins tard, intenta anar-te a casa més d'hora per passar temps amb els teus éssers estimats.

Capricorn Gràcies a la configuració planetària d'avui, potser decideixis instal·lar un sistema nou en el teu ordinador. O potser t'interessi actualitzar algun altre aspecte tecnològic de la teva vida. Si encara no tens cel·lular, podria ser el moment de comprar un. I si no tens accés a Internet per cable, avui podries informar-te a l'respecte.

Aquari Presta atenció a les teves necessitats nutricionals el dia d'avui. A vegades et dediques tant a la feina, que t'oblides de menjar correctament. Si tens sota el nivell o de sucre en la sang, no ingereixis dolços i cafeïna. Això només et farà sentir pitjor! En canvi, assegura't d'ingerir proteïnes. Presa un batut de llet si és que tens pressa, o compra't un iogurt.

Peixos Avui coneixeràs a una persona que posseeix una energia fresca i poderosa. Sentiràs atracció cap a ella com un imant! Potser comparteixin alguns interessos professionals, així que no tinguis por de parlar amb ella. Però amb les energies celestials que actuen avui, es podria gestar un llaç més romàntic. Potser intercanviïn números de telèfon i facin plans per sopar junts.

tracking