x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 28/10/2021 a les 06:26
Àries
Estaràs enmig d'un canvi de filosofia de vida. Si les coses no funcionen exactament de la manera que desitjaries, necessitaràs una mena de port a la tempesta. L'energia astral d'aquest dia us empenyerà a buscar aquest port entre les vostres amistats. Qui són aquestes persones amb qui sempre pots comptar? És possible que siguin com una segona família per a tu? Per què no els hi dius?
 
Taure
Avui hi haurà molta tensió a l'aire. Has utilitzat molta de la teva energia darrerament i és possible que sentis esgotament. I com que necessites calma i fins i tot dormir una mica per sobreposar-te, hauries d'intentar programar-te un petit descans cap al final del dia. Per què no penses a sortir a passejar a la teva bicicleta oa caminar pel parc? La teva ment gaudirà de la pau i la tranquil·litat!
 
Bessons
Si existeix alguna cosa que desitges que els altres apreciïn en tu és la teva sinceritat. Però per això, necessites ser molt conscient de moltes coses, i sobretot, de la teva confiança personal. L'energia astral del dia d'avui et farà preguntar algunes qüestions: Què has fet per tu darrerament? Has tingut una sinceritat real amb tu mateix o mateixa?
Cranc
Avui sentiràs la necessitat d'observar la teva situació laboral més de prop, si més no recentment t'has enamorat totalment de la teva carrera de manera que les teves responsabilitats diàries siguin les que menys et preocupen. Amb aquesta energia astral, desitjaràs seguir amb els teus projectes com a prioritat. Potser hi ha certes tasques que seria millor delegar, o altres que hauries de controlar més de prop. Sentiràs ganes de reorganitzar-te.
 
Lleó
És hora que siguis feliç. Com ja ho hauràs notat, una mena de vent esbojarrat està al teu voltant aquests dies. L'energia celestial t'incentivarà que deixes darrere tot el que et mantenia amb les mans lligades, ia alliberar-te dels lligams que t'amarraven! Allibera't de les persones i situacions tòxiques. De vegades retirar-te és el millor que pots fer per a tots.
Verge
Avui hauries d'esperar força tensió. De cop i volta t'adonaràs que no has progressat tot el que haguessis desitjat a la feina, o que alguna cosa que has acabat recentment no ha produït l'impacte que esperaves. I ets el tipus de persona que es molesta amb aquest tipus de situacions! Per tant, cerca un estat mental tranquil perquè això no et molesti. També hauríeu de trobar una manera de desfer-vos de l'excés d'estrès abans d'anar a casa aquesta nit!
 
Balança
En aquest moment, sembla que sou l'únic o l'única que esteu fent tota l'organització entre el vostre grup d'amics. Expliquen amb tu perquè facis els plans per al cinema o el teatre, o fins i tot perquè organitzis algunes petites festes a casa. Però si tens certs ideals més importants sobre els quals desitges treballar, per què no fas servir totes aquestes habilitats organitzatives per a algun tipus de causa humanitària o social? Possiblement facin servir la teva ajuda i fins i tot et sentiràs com si haguessis trobat una segona família.
 
Escorpí
Avui, alguna cosa o algú posarà molta pressió sobre la teva persona. En aquest moment les persones estan força estressades, possiblement per raons financeres o econòmiques. Algú et trucarà per molestar-te preguntant quina companyia de llarga distància triaràs, altres et pressionaran perquè acabis el que hauria d'haver acabat ahir, d'altres voldran una mica més de tu... Aquesta nit, fes temps per relaxar-te i desconnectar-te.
 
Sagitari
Si tens germanes o germans serà un bon dia per posar totes les cartes sobre la taula, especialment si tens germans grans que tu. Ja no suportaràs la seva autoritat. O potser et trobaràs a la situació oposada, on ets el més madur dels fills, encara que el teu germà o germana tingui deu anys més que tu. Qualsevol sigui la situació, intenta aclarir les coses.
 
Capricorn
Si tens germans o germans serà un bon dia per posar totes les cartes sobre la taula, especialment si tens germans grans que tu. Ja no suportaràs la seva autoritat. O potser et trobaràs a la situació oposada, on ets el més madur dels fills, encara que el teu germà o germà tingui deu anys més que tu. Qualsevol sigui la situació, intenta aclarir les coses.
 
Aquari
Si esperaves tancar un tracte o signar un contracte important, avui no és realment el dia per fer-ho. La configuració planetària actual no mostra la millor de les posicions per trobar cara a cara amb els altres, sense importar el tema a tractar. Espera una altra setmana abans de tancar cap tracte o fer qualsevol tipus de negociació.
 
Peixos
Si vols adoptar el rol que et mereixes a la vida, és hora de controlar les teves finances. No pots simplement recolzar el teu cap i caminar per la vida esperant que tots els problemes no t'afectin. El dia d'avui us empenyerà a trobar els mitjans per estabilitzar la vostra situació financera d'una vegada i per sempre. Si de vegades portes a casa una mica més de diners del que és usual, no t'adormis als teus llorers pensant que n'hi ha prou!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Àries
Avui se't forçarà a enfrontar-te a un problema que has intentat evitar durant els últims dies. L'actual aspecte en joc demanda honestedat i sinceritat. Hauries de dirigir-te cap a la solució. No intentis fer trampa! Si ho fas, només aconseguiràs que el problema es faci més gran i complicat. Planteja els fets, admet teus errors i entre tots busquin una solució.
Taure
Amb l'energia astral que avui està en joc, l'èmfasi es converteix en accions concretes. Ha arribat el moment de que analitzis el que has fet durant aquests últims tres mesos, que distingeixis el positiu del negatiu, i que busquis la manera de millorar els teus projectes. Et beneficies de les opinions objectives dels altres, evidentment comparteix els teus plans i llavors comprova què han de dir els altres. Vas per bon camí!
Bessons
Sents la necessitat de decidir el teu destí en els mesos que s'aproximen? Per què sents aquesta urgència? En general, no tens la suficient confiança en el teu futur. Com un nen petit, vols que les coses prenguin forma immediatament. L'actual combinació d'influències astrals et farà prendre consciència d'això de manera aspra. Però està en tu reaccionar d'acord a això amb una de les teves millors cares.
Cranc
Els planetes i la seva influència indiquen un moviment que va des d'una energia emocionalment inestable a una que és molt més raonable. El teu treball en general, com també les teves habilitats crítiques en particular, seran més entusiastes. Notaràs que el maneig de les teves habilitats millora en exactitud i eficiència. Utilitza aquesta energia sàviament i reorganitza els arxius de la feina i de casa abans que acabi aquesta transició. Digues adéu a el caos. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!
Lleó
Potser et trobis en una aventura amorosa excitant i eròtica, però amb les energies astrals de el dia, les teves emocions es tornaran més estables i controlades. Això és bo! Ara és el moment per explorar junts altres àrees i per conèixer-se millor des d'un punt de vista intel·lectual. Això pot ser tan excitant com la seva relació física! Aquest període marcarà un fet important en la teva relació, així que realízalo el millor possible.
Verge
Avui la configuració celestial realitza un gir molt agradable. L'aspecte en joc farà florir els teus millors qualitats i et recordarà que ets una persona única. La gent notarà la teva resplendor i et farà sentir molt bé sobre tu i del que has d'oferir com a amistat i com a persona. És un gran dia per convidar a sopar a amics estimats. Treu les teves olles i paelles i cuina la teva recepta preferida!
 
Balança
Avui potser tinguis un fort desig de compartir el teu treball i els teus interessos intel·lectuals. Has estat pensant molt últimament, però ara és moment de verbalitzar les teves idees. La configuració planetària d'avui farà que la comunicació sigui més fàcil. Organitza una reunió i realitza un esbós d'un mapa de rutes per al teu nou projecte. El treball en equip en aquest moment és especialment harmoniós i poden generar-se moltes idees creatives en una reunió grupal. Actua atenta i consideradament
 
Escorpí
Avui necessitaràs molta disciplina, perquè pots deixar-te seduir fàcilment per un luxós estil de vida. Les alineacions astrals d'avui indiquen una atracció cap a les comoditats materials i les possessions personals de qualitat i bellesa. Potser sentis atracció cap a diverses direccions, volent comprar articles cars, excediéndote en el menjar i buscant que se't tracti com a rei o reina per qualsevol que estigui disposat a fer-ho. Recorda que també tens una mica de feina a fer!
 
Sagitari
Avui voldràs canviar algunes de les teves rutines. Si mantens el mateix pla dia amb dia, tots els dies, aquests hàbits poden arribar a fer-te sentir molèstia. Tracta d'variar una mica les coses. En canvi d'anar a gimnàs després de la feina, surt al córrer durant el matí d'hora. O si sempre treballes fins tard, intenta anar-te a casa més d'hora per passar temps amb els teus éssers estimats.
 
Capricorn
Gràcies a la configuració planetària d'avui, potser decideixis instal·lar un sistema nou en el teu ordinador. O potser t'interessi actualitzar algun altre aspecte tecnològic de la teva vida. Si encara no tens cel·lular, podria ser el moment de comprar un. I si no tens accés a Internet per cable, avui podries informar-te a l'respecte.

Aquari
Presta atenció a les teves necessitats nutricionals el dia d'avui. A vegades et dediques tant a la feina, que t'oblides de menjar correctament. Si tens sota el nivell o de sucre en la sang, no ingereixis dolços i cafeïna. Això només et farà sentir pitjor! En canvi, assegura't d'ingerir proteïnes. Presa un batut de llet si és que tens pressa, o compra't un iogurt.
 
Peixos
Avui coneixeràs a una persona que posseeix una energia fresca i poderosa. Sentiràs atracció cap a ella com un imant! Potser comparteixin alguns interessos professionals, així que no tinguis por de parlar amb ella. Però amb les energies celestials que actuen avui, es podria gestar un llaç més romàntic. Potser intercanviïn números de telèfon i facin plans per sopar junts.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts