Televisió

Més 'Succession'

HBO anuncia la quarta temporada de la sèrie quan tot just ha estrenat la tercera. Amb 1,4 milions d’espectadors, ha estat el millor llançament del servei HBO Max.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El niu de víbores de Succession continuarà donant guerra durant una altra temporada. Pocs dies després del llançament del tercer lliurament de la ficció d’èxit, HBO ha comunicat l’encàrrec d’una altra tanda d’episodis. Així doncs, la creació de Jesse Armstrong, que s’ha convertit en un dels vaixells insígnia de la cadena de pagament, arribarà a la seva quarta temporada totalment consolidada.

La renovació ha estat confirmada per la cadena de WarnerMedia a través d’un comunicat en el qual es ressalten les bones dades d’audiència de l’inici de la tercera temporada, emès el 17 d’octubre, que va aconseguir el màxim històric de la sèrie i un gran rendiment en consum digital. De fet, sempre segons les dades de la plataforma, els 1,4 milions d’espectadors aconseguits suposen les millors xifres d’un llançament des que HBO Max va veure la llum el maig del 2020.

De moment es desconeix quan començaran a rodar-se els episodis de la quarta temporada i quines trames s’abordaran, ja que primer haurem de veure què succeeix en els set capítols pendents d’emetre de la tercera. Després de la rebel·lió definitiva de Kendall, que s’havia mantingut submís al seu pare arran d’un succés traumàtic, les lleialtats a la família Roy s’han posat a prova més que mai, per la qual cosa queda molt per veure abans de descobrir la següent etapa de Succession.

Serà aquesta la darrera temporada de la sèrie? Si ens atenim a les declaracions que Georgia Pritchett, guionista i productora executiva, va fer en una entrevista concedida a The Times aquest mateix estiu, potser l’acabat d’anunciar quart lliurament serà l’últim. “Crec que el màxim seria de cinc temporades, tot i que és més probable que siguin quatre”, va reconèixer l’escriptora, sentenciant que, acabi quan acabi, el desenllaç estarà a l’altura: “Tenim un bon final a la vista.”

Més 'Succession'

tracking