Hayden Christensen tornarà a interpretar Darh Vader.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’univers galàctic de Star Wars està d’enhorabona. Hayden Christensen tornarà a donar vida a Anakin Skywalker, o Darth Vader, a Ahsoka, la nova ficció de Lucasfilm per a Disney + dedicada a Ahsoka Tano, segons informa The Hollywood Reporter. Aquest personatge de The Mandalorian està interpretat per Rosario Dawson i va tenir la primera aparició la segona temporada.

Encara es desconeix de quina manera apareixerà Anakin Skywalker, ja que aquesta nova ficció segueix els passos de la seva aprenenta jedi després de passar per The Mandalorian. A més, cal tenir en compte que aquesta sèrie s’ambienta cinc anys després d’El retorn del Jedi, per la qual cosa el personatge de Christensen ja estaria mort. D’aquesta manera, el més probable és que les futures participacions de Darth Vader a Ahsoka siguin en forma de flashback, tot i que no es descarta que aquest pugui encarnar un fantasma de la Força.

La nova producció compta amb Dave Filoni, un dels professionals més importants de les sèries de Star Wars, com a guionista i productor executiu al costat de Jon Favreau. De moment no hi ha data d’estrena a Disney+, però el que sí que se sap és que el rodatge arrencarà a principi del 2022.

La plataforma va donar a conèixer fa un any que Hayden Christensen també tornaria a Obi-Wan Kenobi, la ficció protagonitzada per Ewan McGregor que segueix les aventures del famós mestre jedi.

'DOS VIDAS' NO TINDRÀ SEGONA TEMPORADA

Televisió Espanyola (TVE) va voler donar un gir de 180 graus al tram de la seva franja de tarda dedicat a les ficcions, amb l’arribada de Dos vidas a principi del 2021. El temps ha anat passant i els resultats d’audiència no han estat els esperats per la cadena pública, motiu pel qual s’ha decidit cancel·lar la sèrie. No obstant això, els espectadors no es quedaran sense saber com acaben la històries dels seus protagonistes. Les trames semblen no haver enganxat del tot l’audiència, la qual cosa ha provocat que TVE no renovi la producció. No obstant això, la sèrie continuarà en antena fins a mitjan febrer del 2022. Cal destacar que la producció afronta cada dia un complicat duel amb l’audiència d’altres cadenes, amb sèries com la veterana Amar es para siempre o l’incombustible Sálvame. En aquest sentit, Dos vidas només ha aconseguit superar la barrera psicològica del milió d’espectadors en tres ocasions.

'Dos vidas' no tindrà segona temporada

tracking