Televisió

Febre coreana

L’èxit d’‘El juego del calamar’ impulsa l’estrena de ficcions del país asiàtic a d’altres plataformes. És el cas de ‘Dr. Brain’, que arriba el 4 de novembre a Apple TV+.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El juego del calamar (Netflix) no ha estat la primera ficció a posar Corea del Sud al mapa audiovisual, però sí que ha desfermat un fenomen amb escassos precedents. Davant d’un èxit de tal magnitud, no és d’estranyar que la resta de serveis d’streaming posin en primera línia els seus esforços al país asiàtic. En el cas d’Apple TV+, aquesta inversió té com a primer fruit el thriller de ciència-ficció Dr. Brain, basat en un popular webtoon (còmic digital) i que es podrà veure a partir del 4 de novembre. Apple també n’ha presentat el tràiler.

El protagonista d’aquesta producció local és Sewon, un brillant neurocirurgià que desenvolupa una avançada tecnologia per desentrellar el misteri que envolta la mort dels seus familiars. El personatge interpretat per Lee Sun-kyun (Parásitos) pretén accedir als records dels morts per comprendre què ha passat amb la seva esposa i el seu fill, encara que pel camí pot perdre la noció del que és real i el que no.

El principal responsable de Dr. Brain és Kim Jee-woon, el cineasta darrere d’I Saw the Devil, que escriu, produeix i dirigeix els sis capítols que integren el seu salt a la televisió. El primer d’aquests episodis veurà la llum el 4 de novembre, per després emetre de manera setmanal els lliuraments restants fins concloure el 10 de desembre.

Un fotograma de 'Dr. Brain', l'aposta coreana d'Apple TV+.

tracking