Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'aspecte en joc d'avui et farà pensar sobre el teu tendència a concretar les teves idees el més ràpid possible. Coneixes els beneficis d'un període de gestació? Així com els mateixos humans prenen temps en crear-se per poder néixer, així es donen moltes coses. No tinguis pressa en fer alguna cosa pel simple fet de fer-ho. La qualitat, per la seva pròpia naturalesa, porta temps.

Taure No esperis obtenir resultats immediats. ¡Vols recollir els fruits d'un arbre que acabes de plantar! I, aquest arbret potser ni tan sols estigui plantat dret! Segur sentiràs fúria quan la gent et faci notar això, però és millor saber-ho ara, quan encara pots corregir l'error. Una mica d'esforç extra per cavar i replantar l'arbre correctament finalment produirà una millor collita.

Bessons Avui atrauràs admiradors per tot arreu! El teu carisma serà forta, i estaràs en contacte amb moltes persones interessants. La combinació d'energies en joc avui et generen sort addicional en el pla social. Si has estat tractant de conèixer a algú especial, avui podràs convidar a una cita a algú que podria ser perfecte. Et resultarà fàcil comunicar-te amb els altres, i els teus nivells de confianç.

Cranc Definitivament apreciaràs el dia que tens per davant! Una influència emergent de l'energia planetària fa que l'humor de l'món sigui molt més propici per a la teva pròpia personalitat. Disciplina, estructura, precaució i ardu treball reemplaçaran els dubtes i preocupacions de dies passats. Avui se't confiaran certes responsabilitats, ¡i les manejaràs amb facilitat!.

Lleó Durant els últims dies has estat com una virolla girant a gran velocitat. Has esquivat els obstacles i has seguit movent sense parar, una bola d'energia, segur, però sense direcció alguna. Avui, et centres en una única meta, i sents una nova inspiració des del teu interior per assolir-la. L'alineació planetària t'obre una excel·lent oportunitat de frenar aquest continu girar i trobar un camí dret per així poder avançar.

Verge Tot i que aprecies molt aprendre sobre els últims descobriments en psicologia, la mort i la vida després de la mort, les idees que generalment preses per "correctes" no et resultaran tan evidents avui. Això és a causa de les energies astrals creades per l'alineament planetari. Et impulsa a obrir la teva ment una mica més i considerar algunes idees radicals.

Balança Indubtablement alguna cosa està passant entre tu i els teus amics. La configuració celestial d'avui et farà pensar en la solidesa de les teves amistats. Tens algun amic que t'ajudi en cas que estiguessis amb necessitats econòmiques? I, igualment significant, ¿li ajudaries tu també a aquest? Les teves respostes a aquestes preguntes són importants. Tracta de contestar amb honestedat.

Escorpí T'agradaria canviar la teva vida professional, però preferiries fer-ho sense riscos, i sense canviar el teu estil de vida. Hi ha un poc de contradicció pel que fa a què vols canviar, però no aconsegueixes fer-ho. Confia que trobaràs el teu nivell de confort novament, però primer has de arriscar-te a perdre-ho. Com diu la dita, el que no arrisca no guanya.

Sagitari Per suposat, la llei i l'ordre no són les teves paraules favorites, però hauràs d'estar d'acord que una mica de disciplina és just el que la teva vida necessita en aquest moment. Especialment la teva vida emocional. Darrerament, probablement es sentit que els teus amics envaïen la teva privacitat, i no tenies el poder de frenar-los.

Capricorn Últimament has sentit turment a causa de fortes tensions i dubtes ja sigui a la feina o en els teus estudis, de manera que apreciaràs la influència celestial d'avui. Segurament t'ajudarà a delimitar una zona de seguretat al teu voltant, una bombolla de pau i tranquil·litat tota per a tu. En aquest moment necessites solitud per poder meditar; tens el dret a protegir-te.

Aquari Hi haurà una mica de tensió en el dia que tens per davant, però no necessàriament serà desagradable. De fet, et sotmets a ell voluntàriament, ja que has decidit resoldre un tema d'una vegada per totes. Emocionalment, podries decidir deixar d'actuar com tu mare o pare (recorda que vas jurar mai comportar d'aquesta manera!).

Peixos La configuració celestial d'avui portarà temes financers. Podria ser que encara tinguis complet desinterès en tot el relacionat a diners. Si és així, et convindria meditar i adonar-te de què és el que t'està fastiguejant. És que et sents com que estàs caminant sobre la corda fluixa? Encara sents ànsies per un treball que no vas realitzar amb l'alta qualitat que et caracteritza? La influència dels planetes t'ajudarà a trobar les respostes.

Àries Avui se't forçarà a enfrontar-te a un problema que has intentat evitar durant els últims dies. L'actual aspecte en joc demanda honestedat i sinceritat. Hauries de dirigir-te cap a la solució. No intentis fer trampa! Si ho fas, només aconseguiràs que el problema es faci més gran i complicat. Planteja els fets, admet teus errors i entre tots busquin una solució.

Taure Amb l'energia astral que avui està en joc, l'èmfasi es converteix en accions concretes. Ha arribat el moment de que analitzis el que has fet durant aquests últims tres mesos, que distingeixis el positiu del negatiu, i que busquis la manera de millorar els teus projectes. Et beneficies de les opinions objectives dels altres, evidentment comparteix els teus plans i llavors comprova què han de dir els altres. Vas per bon camí!

Bessons Sents la necessitat de decidir el teu destí en els mesos que s'aproximen? Per què sents aquesta urgència? En general, no tens la suficient confiança en el teu futur. Com un nen petit, vols que les coses prenguin forma immediatament. L'actual combinació d'influències astrals et farà prendre consciència d'això de manera aspra. Però està en tu reaccionar d'acord a això amb una de les teves millors cares.

Cranc Els planetes i la seva influència indiquen un moviment que va des d'una energia emocionalment inestable a una que és molt més raonable. El teu treball en general, com també les teves habilitats crítiques en particular, seran més entusiastes. Notaràs que el maneig de les teves habilitats millora en exactitud i eficiència. Utilitza aquesta energia sàviament i reorganitza els arxius de la feina i de casa abans que acabi aquesta transició. Digues adéu a el caos. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!

Lleó Potser et trobis en una aventura amorosa excitant i eròtica, però amb les energies astrals de el dia, les teves emocions es tornaran més estables i controlades. Això és bo! Ara és el moment per explorar junts altres àrees i per conèixer-se millor des d'un punt de vista intel·lectual. Això pot ser tan excitant com la seva relació física! Aquest període marcarà un fet important en la teva relació, així que realízalo el millor possible.

Verge Avui la configuració celestial realitza un gir molt agradable. L'aspecte en joc farà florir els teus millors qualitats i et recordarà que ets una persona única. La gent notarà la teva resplendor i et farà sentir molt bé sobre tu i del que has d'oferir com a amistat i com a persona. És un gran dia per convidar a sopar a amics estimats. Treu les teves olles i paelles i cuina la teva recepta preferida!

Balança Avui potser tinguis un fort desig de compartir el teu treball i els teus interessos intel·lectuals. Has estat pensant molt últimament, però ara és moment de verbalitzar les teves idees. La configuració planetària d'avui farà que la comunicació sigui més fàcil. Organitza una reunió i realitza un esbós d'un mapa de rutes per al teu nou projecte. El treball en equip en aquest moment és especialment harmoniós i poden generar-se moltes idees creatives en una reunió grupal. Actua atenta i consideradament

Escorpí Avui necessitaràs molta disciplina, perquè pots deixar-te seduir fàcilment per un luxós estil de vida. Les alineacions astrals d'avui indiquen una atracció cap a les comoditats materials i les possessions personals de qualitat i bellesa. Potser sentis atracció cap a diverses direccions, volent comprar articles cars, excediéndote en el menjar i buscant que se't tracti com a rei o reina per qualsevol que estigui disposat a fer-ho. Recorda que també tens una mica de feina a fer!

Sagitari Avui és un gran moment per concretar un valorat somni. Amb la influència planetària que està en joc, per fi podràs convertir-lo en realitat. Escriu els teus pensaments; organitza un pla. Analitza cada detall. Crida a alguns amics que puguin aconsellar en com procedir. Descobriràs que la seva ajuda és un gran avantatge. A la fi de el dia et sentiràs una gran energia. Aquest és un dia molt positiu per a tu!

Capricorn Si últimament t'has estat sentint emocionalment inestable, assegurat que això canviï avui. Recuperaràs completament la teva força i estabilitat a causa de el canvi de l'alineament dels planetes. Ara li aplicaràs un filtre intel·lectual a qualsevol cosa que passi. La teva ment podrà analitzar emocions intenses, tornant-les molt menys amenaçadors. La teva parella notarà aquest canvi en tu i estarà feliç de veure que has tornat a la normalitat.

Aquari Tot i que és possible que avui sentis estrès, probablement puguis tolerar millor del que normalment ho fas. La configuració dels planetes del dia d'avui et permet abordar les coses amb calma i serenitat. Encara que vés amb compte. El teu amor pot arribar a malinterpretar aquesta forma discreta de comportar-te creient que és fredor. Només asegúrale que el teu amor encara crema intensament, simplement necessites distanciar de la tensió de la feina.

Peixos Avui potser et sentis amb l'energia una mica baixa, però no lluitis contra això. ¡Seu i deixa't portar per la passivitat! La influència provinent de l'alineació planetària crea una gran oportunitat perquè puguis meditar sobre el que vols aconseguir en la teva vida. Imagina en colors vívids on vols estar aquí a un parell d'anys. Depèn de tu decidir i ara és el temps per fer-ho. El que visualitzis avui potser es manifesti demà.

tracking