x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Superherois rescatats

'Titans', una de les sèries de DC que s'integra a HBO Max.

'Titans', una de les sèries de DC que s'integra a HBO Max.

'Titans', una de les sèries de DC que s'integra a HBO Max.

Supernormal

Supernormal

Supernormal

Actualitzada 19/10/2021 a les 07:00
DC s’està convertint en un dels pilars del catàleg d’HBO Max. La marca de superherois és una gran mina per a la plataforma d’streaming, que ha anunciat diversos moviments durant la recent edició de la DC Fandome. Entre les novetats destaquen les renovacions de Doom Patrol i Titans i el canvi de llar de Pennyworth, que també comptarà amb una nova temporada.

Tot i que despleguen les seves històries de manera separada, les tres ficcions es troben sota el paraigua de DC en basar-se en els seus personatges. En el cas de Doom Patrol i Titans, els seus orígens estan lligats a DC Universe, el servei digital que va aturar la producció original el 2020. A causa d’aquesta decisió, tots dos títols van fer el salt a HBO Max, que actualment emetet les seves terceres temporades i on es podran veure pròximament els quarts lliuraments.

Per part seva, Pennyworth va néixer el 2019 a Epix, on també va estrenar la segona temporada. No obstant això, a partir de la tercera –que es llançarà durant el 2022– s’etiquetarà com un Max Original i les dues primeres passaran a formar part del catàleg.

La progressiva mudança a HBO Max de totes aquestes sèries evidencia l’esforç de la plataforma per unificar els continguts de WarnerMedia sota una única subscripció. No obstant això, l’aplicació d’aquesta estratègia a Europa està en dubte ara com ara, ja que tan sols Doom Patrol s’emet actualment a través d’HBO. Fins ara, Titans ha arribat a través de Netflix i Pennyworth de la mà de StarzPlay, així que s’ha de veure què succeirà quan HBO Max desembarqui a Andorra el dia 26.
 
'SUPERNORMAL' TINDRÀ SEGONA TEMPORDA
SupernormalLa història de l’alta executiva i mare entregada de Supernormal, protagonitzada per Miren Ibarguren (foto), tindrà una segona temporada a Movistar+, un rodatge que començarà a principi del 2022. La plataforma va informar ahir en un comunicat que Vicente Villanueva s’incorporarà com a director en aquest segon lliurament, després que el primer (que es va estrenar el mes de juliol passat) fos dirigit per Emilio Martínez-Lázaro. La sèrie és una producció original de Movistar+ en col·laboració amb Secuoya Studios i està creada i escrita per Olatz Arroyo i Marta Sánchez. La segona temporada estarà de nou protagonitzada per Ibarguren, que encarna Patricia, mentre que Diego Martín dona vida al seu marit Alfonso i Gracia Olayo a la fidel Marisol. La trama arrencarà amb Patricia Picón sense feina i dedicada a la cura dels quatre fills, però decidida a tornar a la selva del món professional.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts