x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Zombis incansables

La cadena AMC encarrega la sèrie antològica ‘Tales of The Walking Dead’, un nou ‘spin-off’ de l’univers postapocalíptic. El rodatge començarà en pocs mesos.
Els caminants seguiran fent de les seves a 'Tales of The Walking Dead'.

Els caminants seguiran fent de les seves a 'Tales of The Walking Dead'.

Els caminants seguiran fent de les seves a 'Tales of The Walking Dead'.

Actualitzada 18/10/2021 a les 06:43
The Walking Dead acabarà el 2022, però encara queda molt per recórrer en la franquícia d’AMC. En aquests moments, conviuen la sèrie matriu i dos spin-offs, The Walking Dead: World Beyond i Fear The Walking Dead, que en les pròximes setmanes es complementaran amb noves temporades. I això no és tot, ja que la cadena acaba d’encarregar oficialment Tales of The Walking Dead, la ramificació de la saga que apostarà per un format antològic.

La primera vegada que es va sentir parlar d’aquesta nova sèrie derivada va ser el setembre de 2020, quan es va anunciar que The Walking Dead acabaria amb l’onzena temporada. En aquells dies, el projecte es trobava en fase de desenvolupament, a l’espera de rebre llum verda per part d’AMC. Un any més tard, la cadena s’ha decantat per encarregar la nova sèrie, que veurà la llum en algun moment de l’estiu que ve, com assenyala Deadline.

La primera temporada de Tales of The Walking Dead comptarà amb sis episodis que començaran a gravar-se a començament de 2022. El principal responsable d’aquesta tercera escissió serà Channing Powell, productor de The Walking Dead i Fear the Walking Dead, que treballarà estretament amb l’arquitecte de la franquícia televisiva, Scott M. Gimple. Entre tots dos donaran forma a relats autoconclusius, els protagonistes dels quals seran tant personatges ja coneguts com d’altres d’inèdits en l’univers postapocalíptic.

El full de ruta de la saga apunta que Tales of The Walking Dead servirà de frontissa entre les dues últimes parts de la sèrie principal. El segon bloc de l’onzè lliurament de The Walking Dead arrencarà l’emissió el 20 de febrer, i la tercera i definitiva tanda està prevista per a la segona meitat de l’any. El 2023 arribaria un altre spin-off que agafaria el testimoni com a vaixell insígnia de la marca.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts