x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 18/10/2021 a les 06:50
Àries
Els somnis, visions i una alta intuïció augmentaran les teves habilitats psíquiques i telepàtiques. Si la teva ment no està acostumada a això, seria una bona idea que Entrenaràs aquesta part de la teva persona. L'aspecte a funcionar seria portar això a la superfície. Entrenament shamánico, classes ESP, i altres possibles vies de desenvolupament us beneficiaran en més d'una manera en aquest moment. Busca el que tens disponible en la teva comunitat.
 
Taure
Avui tindràs en la teva ment la necessitat de llibertat, de trencar amb totes les limitacions. El descontentament amb la teva situació de vida actual et encoratjarà a realitzar canvis en el teu estil de vida. Sentiràs la necessitat de checar les possibilitats de traslladar-te, canviar de feina i buscar noves amistats. L'alineació astral et portarà aquesta empenta, però també produirà confusió. Assegura't considerar tots els pros i contres abans de prendre una decisió.
 
Bessons
Avui l'energia celestial en joc ha canviat. Durant les últimes setmanes senties que passaves per una ratxa de bona sort. Ara potser hagis de treballar una mica més. La vida no es tracta d'anar a dormir i gaudir de el sol, sinó d'afrontar els reptes que et fan madurar. Així que arremángate i comença a treballar! Tens molta força per superar qualsevol obstacle que et davant.
 
Cranc
Avui tindràs un humor reflexiu, per l'energia celestial en funcionament. Tindràs molts somnis i fantasies donant voltes al teu cap. Potser algunes memòries de el passat apareixeran en la teva ment. O pot ser que tinguis somnis sobre el que vols fer en el teu futur. Aquests vols de la fantasia són saludables, perquè són missatges del teu esperit. Presta atenció a aquesta energia i deixa que les idees flueixin.
Lleó
Tens molts talents, artístics, psíquics, curatius, etc., que encara no has desenvolupat. Potser ni tan sols sàpigues que aquests dons hi són. No obstant això, el dia d'avui cridarà la teva atenció a l'respecte. No et sorprenguis si saps dels mateixos a través dels somnis. De la manera en què apareguin, pensa en com pots desenvolupar-los i posar-los a funcionar. Et sorprendràs dels resultats.
 
Verge
Vells descontents, errors i malentesos que has estat reprimint avui sortiran de cop i volta a la llum, particularment pel que fa a les teves relacions més properes. Has de tenir molt en clar que algunes de les teves relacions no estan funcionant, però segueixes evitant donar-los un final. L'energia celestial en funcionament et aclarirà les coses, però no et atorgarà l'energia perquè passi. Intenta concentrar-te en les relacions que per ara et funcionen.
 
Balança
El desig d'expandir els teus horitzons i explorar nous conceptes intel·lectuals, filosòfics i espirituals estaran en els teus pensaments. Sentiràs una especial inspiració per avançar en aquestes àrees, encara que no tinguis totalment clar quin rumb seguir. No deixis que la confusió faci que deixis passar l'oportunitat. Recorda, aquesta alineació astral només apareix una vegada a l'any. Aprofita mentre estigui present!
 
Escorpí
Canviaràs de manera de pensar respecte a l'canvi d'imatge. Has de decidir avançar en la teva educació, buscar una nova feina, o simplement treballar en el teu aparença. Et fan una llista i posar les coses en ordre de prioritat. Tens l'empenta per a un nou inici, però no estarà clar en quina direcció vols anar. Descobreix-ho, i després fes-ho.
 
Sagitari
La configuració planetària del dia d'avui tindrà un efecte positiu sobre tu. En primer lloc, la teva expressió adoptarà una aura etèria i mística que atraurà a les persones. En segon lloc, els teus facultats imaginatives i intuïtives et faran veure el rumb amb més claredat, i emfatitzaran la comunicació amb els altres. En tercer lloc, el teu camí espiritual es farà més clar i sentiràs més inspiració a avançar. Que tinguis un bon dia!
 
Capricorn
Avui tindràs idees inspirades i creatives per incrementar el teu coneixement i poder transmetre-ho als altres. La lectura i l'escriptura et portaran la major part del dia. També augmentaràs el teu nivell de sensibilitat i intuïció, millorant àmpliament la comunicació amb els que t'envolten. L'energia celestial en funcionament augmentarà el teu do de comunicació amb tots d'una manera més subtil que verbal. Fes que et funcioni en altres projectes també.

Aquari
Avui tindràs present el teu ser emocional, creatiu i espiritual. Consultaràs llibres i revistes que tracten temes psicoespirituales amb els quals desitjaràs treballar. L'aspecte a tenir en compte indica que és un bon moment per iniciar aquest procés. Decideix què és el que més anheles i després busca les oportunitats per realitzar-lo. També voldràs començar una dieta nova.
 
Peixos
Els descontents, malentesos i errors de l'passat de cop i volta et resultaran irrellevants a la llum dels nous esdeveniments positius de la teva vida. Sentiràs més inspiració de l'usual, i per tant et serà més fàcil alliberar els sentiments negatius i seguir cap endavant per crear noves oportunitats, èxits i felicitat. L'energia celestial actual fa tot això possible. A dalt aquest ànim i veu pel millor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts