x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 17/10/2021 a les 06:47
Àries
Avui teus poders d'intuïció es reforçaran a l'sentir els efectes de l'energia astral funcionant. La teva sensibilitat al que t'envolta serà fort. Et trobaràs anticipant el que algú estarà per dir, o preveient alguna cosa que estarà a punt de passar. Aquest sentit de sintonitzar amb un radar psíquic continuarà durant tot el dia, per tant presta atenció als teus instints.
 
Taure
Hauràs de tenir una mica més de cura amb les teves paraules. En aquest dia les persones estaran més sensibles que usualment. Els teus companys de treball estaran susceptibles, i no acceptaran els comentaris crítics o mordaces. Tens un meravellós sentit de l'humor, però de vegades teu costat àcid pot irritar als altres. Vés amb compte i tracta de comprendre, així podràs acabar el dia sense entrebancs.
 
Bessons
El teu imaginació sembla recuperar-se el dia d'avui, ja que idees per a nous projectes creatius apareixen per munts al teu cap. L'energia astral obre noves possibilitats per a l'autoexpressió. La part negativa és que pots tenir massa idees en què treballar de cop. Fes una llista i utilitza-la per decidir en quins vols treballar i guarda les restant per a més endavant.
 
Cranc
Si avui t'envoltes de solament persones significatives en la teva vida, una sensació contagiosa de felicitat t'envairà. Amb l'energia celestial en funcionament, serà bo per a tu submergir-te en una situació social on tinguin lloc grans coses. L'energia alegre del dia d'avui et portarà a assistir a concerts musicals, ajuntar-te amb amistats, o a sortir a passejar per la teva ciutat.
Lleó
Les persones de la teva signe són sensibles i creatives. Avui teus talents naturals augmentaran ja que la configuració planetària atorga energia extra. És un bon moment per comprendre certes coses. Potser necessitis aclarir la direcció de com portes el teu relació. Potser tinguis una premonició. O pot ser que necessitis solucionar una situació laboral. El teu intuïció t'ajudarà a solucionar qualsevol que aquesta sigui.
 
Verge
Avui estaràs molt conscient de les emocions alienes. Per exemple, si els teus fills barallen per una joguina, els teus nervis et faran explotar d'ira. Els teus companys de treball també et molestaran amb els seus comentaris. Intenta controlar aquesta tendència a la sobre reacció. Amb la configuració planetària actual, el teu sistema nerviós serà com una esponja, absorbint energia de les persones que estan al teu voltant. Intenta mantenir-te en calma, concentra't només a la solució.
 
Balança
Avui l'aspecte a tenir en compte serà l'augment de les teves emocions, l'exageració dels alts i baixos que formen part de la vida quotidiana. No et resultarà fàcil gestionar els teus sentiments. T'agrada sentir en gran i enèrgicament. No t'involucris amb petits incidents. Només tingueu en compte que avui ets massa sensible a les pressions, intenta ser amable amb el teu cos.
 
Escorpí
Avui et passaran algunes coincidències estranyes. Et trobaràs amb algú que no veies des de fa temps en el precís moment en què pensaves en aquesta persona. O possiblement rebis una trucada telefònica d'algú en qui pensaves. Aquestes connexions psíquiques entre tu i els altres estaran reforçades causa de la configuració astral. Gaudeixes de tenir molta intuïció, però no sempre confies en ella!
 
Sagitari
Alguns cicles de la teva vida s'han completat, i avui tindràs la sensació que alguna cosa important finalment passarà. Potser un projecte que perseguías en el laboral s'ha estabilitzat. O pot ser que una relació en la qual has estat treballant finalment mostri signes de progrés. Amb aquesta influència del dia, una cosa nova i positiu apareixerà en la teva vida.
 
Capricorn
Avui tindràs xerrades poc usuals i perspicaços amb les persones. L'energia astral et incitarà a compartir moments íntims amb els teus companys de treball i la teva família. S'expressaran coses profundes i poderoses. Si prestes atenció, aprendràs molt sobre les persones en la teva vida. Com les persones s'obriran a tu mostrant els seus sentiments íntims, has de ser capaç de comprendre'ls i confortar.

Aquari
Amb l'orientació d'aquest dia, tindràs bon humor i et sentiràs en forma. A la feina, podràs realitzar les teves tasques ràpida i fàcilment. Vivenciarás diversos moments agradables amb col·legues i clients. A la llar, estaràs d'humor per celebrar la teva connexió amb els membres de la família. Cuinaràs un sopar especial o invitaràs a algunes persones perquè comparteixin la teva bona energia.
 
Peixos
Avui la teva energia serà equilibrada i harmoniosa. Sentiràs obertura a comunicar-te amb els teus companys de treball i compartir temps amb la teva família després de la jornada laboral. L'energia astral et oferirà un sentiment optimista sobre la vida. És un bon dia per explicar totes les teves benediccions, i reconèixer que és una gran aventura l'estar viu en aquests emocionants temps.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts