x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Un èxit consolidat

You

You

You

you

you

you

Actualitzada 16/10/2021 a les 06:48
Netflix acaba d’estrenar la tercera temporada de You però la plataforma té les coses molt clares respecte al futur de la sèrie. El servei d’streaming ha anunciat que el drama protagonitzat per Penn Badgley tindrà una quarta temporada, confirmant així el bon encert que va tenir la companyia, ara fa tres anys, apostant per una sèrie que havia estat rescatada d’un altre canal.

“En llegir la novel·la, en Greg i jo ens vam obsessionar instantàniament amb Joe Goldberg i la seva retorçada cosmovisió”, ha confessat Sera Gamble, showrunner de la ficció. “I ha estat emocionant veure Penn conduir Joe cap a una vida tan aterridora com convincent. Estem profundament agraïts que Netflix ens hagi mostrat un suport tan rotund i que la gent de tot el món hagi gaudit veient Joe equivocar-se estrepitosament durant les últimes tres temporades. Tot l’equip de You ens morim de ganes d’explorar noves facetes fosques de l’amor en la quarta temporada”, ha afegit.

Basada en les novel·les You i Hidden Bodies, de Caroline Kepnes, desenvolupada per Gamble i el prolífic productor Greg Berlanti, la sèrie se centra en la tercera temporada en Joe i Love (Victoria Pedretti) iniciant una nova vida. La parella, que ara està casada i té un nadó, s’ha mudat a una urbanització del nord de Califòrnia, i viu envoltada de privilegiats emprenedors tecnològics. Joe està compromès amb el seu nou paper de marit i pare, però l’aterreix que ressorgeixi la letal impulsivitat de Love.

You va ser inicialment desenvolupada per Lifetime, que va emetre la primera temporada pràcticament sense fer soroll. En un principi la sèrie havia de ser renovada, però la cadena es va tirar enrere a última hora. Poc després, Netflix va incorporar You al seu catàleg i, de sorpresa, el drama es va convertir en un hit en l’àmbit mundial.
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts