x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 16/10/2021 a les 06:57
Àries
L'energia celestial vessarà la seva influència sobre la teva vida, i possiblement vivències una nova sensació de companyonia i unitat en totes les teves relacions, des d'aquesta persona en la teva vida, fins a la teva família, amics íntims, col·legues i companys de treball. "Estem en això tots junts", significarà més per a tu ara que el que significava abans. Si has pensat en formar una nova societat, ja sigui de negocis o sentimental, és el moment de fer-ho.
 
Taure
El teu principal enfocament està donat en l'equilibri i la independència, i per assolir aquestes coses, hauràs de fer canvis en la teva professió, realitzant noves associacions, i redefinint els teus punts focals intel·lectuals. Tot i que vols aquestes coses, però, hauràs de lluitar contra tu mateix o mateixa. No et deixis vèncer ni et resisteixis. L'energia astral actual t'aportarà moltes oportunitats que no voldràs perdre.
 
Bessons
Les teves passions avui estaran elevades ja que les energies emocionals de la configuració celestial et influiran. És un bon dia per expressar la teva amistat i afecte per les persones que t'importen. A la feina, convida als teus assistents a esmorzar i mostra'ls quant aprecies el seu esforç. A la llar, porta a la teva família o la teva parella a sopar fora i digues-los el molt que signifiquen per a tu.
 
Cranc
Si avui t'envoltes de solament persones significatives en la teva vida, una sensació contagiosa de felicitat t'envairà. Amb l'energia celestial en funcionament, serà bo per a tu submergir-te en una situació social on tinguin lloc grans coses. L'energia alegre del dia d'avui et portarà a assistir a concerts musicals, ajuntar-te amb amistats, o a sortir a passejar per la teva ciutat.
Lleó
Si avui t'envoltes de solament persones significatives en la teva vida, una sensació contagiosa de felicitat t'envairà. Amb l'energia celestial en funcionament, serà bo per a tu submergir-te en una situació social on tinguin lloc grans coses. L'energia alegre del dia d'avui et portarà a assistir a concerts musicals, ajuntar-te amb amistats, o a sortir a passejar per la teva ciutat.
 
Verge
Els canvis positius en el teu treball seguiran ja que l'energia astral actual aporta avenços, noves metes, noves amistats i nous interessos. El teu nivell d'entusiasme estarà especialment elevat. Avantatges materials emocionants, com ara un equip d'art augmentarà la teva efectivitat i incentivarà la teva autoestima. Físicament, sentiràs força i vigor, tot i que has de seguir controlant el teu nivell d'estrès.
 
Balança
A mesura que el món al teu voltant canvia, i les institucions antigues s'enfonsen, sentiràs una mica d'aprensió a l'respecte. La resistència a l'canvi és una cosa que tots alguna vegada enfrontem, especialment quan pot ocasionar agitació en les nostres vides, però són canvis contra els que no hauries de lluitar. Hauries de fer-los treballar al teu favor ja que hi ha poques oportunitats com aquesta. Aprofita!
 
Escorpí
L'energia celestial de el dia d'avui et farà pensar en tornar a estudiar. Els teus horitzons mentals s'expandeixen i voldràs aprofitar-los el màxim possible. Consideraràs la possibilitat d'adquirir més educació formal, o educació informal com classes nocturnes o tallers. També hi ha la possibilitat que planegis unes vacances, potser a un lloc llunyà, inusual i exòtic.
 
Sagitari
Els problemes que has tractat de solucionar s'evaporaran en l'aire de cop i volta, aportant-te una tranquil·litat que mai vas pensar obtenir. No tindràs massa certesa del que t'espera, però la teva seguretat i optimisme estan prou forts perquè puguis enfrontar gairebé qualsevol cosa. La influència de l'alineació planetària probablement aporti canvis a la teva vida, però segurament els donis la benvinguda. Hi ha noves vivències en el camí. Treu tot el profit que puguis!
 
Capricorn
Una nova sensació incrementa la teva llibertat i independència, que combinades amb l'ús expandit de noves tecnologies, et s'ubicarà en una direcció diferent de la que has estat seguint. Treure el millor dels teus talents i expandir els teus horitzons conduirà a augmentar els teus ingressos. L'energia astral actual possiblement canviï la teva vida d'una manera o altra. Deixa't portar!

Aquari
La informació disponible a través de la tecnologia de comunicació moderna et farà contemplar la possibilitat de canvis en el teu estil de vida, i probablement en la teva professió. Les metes d'amics i grups d'afiliació seran de gran influència. La influència de l'alineació planetària obrirà nous interessos intel·lectuals i idees addicionals per posar-les a funcionar al teu favor. No obstant això, posa el teu esforç. No permetis que la resistència s'interposi en el teu camí.
 
Peixos
L'alineació astral promet un futur optimista per al teu signe. Nous amics, noves metes, i nous rumbs a explorar apareixeran a l'horitzó. També tindràs bona sort inesperadament. Els teus talents intuïtius, espirituals i materials seguiran millorant, i descobriràs camins pràctics per utilitzar-los i així millorar el teu estil de vida. No temes el millorar dia amb dia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts