x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

A taula amb el Sergi

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
A taula amb el Sergi

A taula amb el Sergi

A taula amb el Sergi

Actualitzada 16/10/2021 a les 06:51
LA PROPOSTA D'AVUI
A taula amb el Sergi

A taula amb el Sergi té per objecte reconèixer Sergi Mas com a artista clau de la cultura andorrana i acostar la seva trajectòria a les noves generacions. Ell va ser qui va crear La Xarranca l’any 1991 i actualment n’és el president honorífic. Hora: 10.30 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

Dissabtes d'art al carrer o com Bansky embruta les parets
Els humans des de la prehistòria pinten el seu entorn, nosaltres també ho fem inspirats en la tècnica i el missatge social d’un artista que amaga la seva identitat sota un misteriós i polèmic nom: Banksy. Hora: de 10.30 a 12.30 h. Centre d’art. Escaldes-Engordany.


‘El castell d’iràs i no en tornaràs’

Conte popular recollit dels contes de la Mariacastanya. Dos germans bessons se’n van a córrer món i la mare els dona unes ampolletes d’aigua clara i perfumada que els avisaran si l’un o l’altre estan en perill. A càrrec de Carol Caubet. Hora: 11 h. Vestíbul del Centre de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIES

II Jornada trastorn d’atenció amb o sense hiperativitat (TDAH)
Conferències i tallers dirigits en la II Jornada Trastorn d’Atenció amb o sense Hiperativitat (TDAH), que versarà sobre TDAH: Implicacions en la vida adulta. Prat del Roure. Escaldes-Engordany.


TEATRE

‘Si tu te'n vas’

FIPA - Festival internacional de pallasses d’Andorra. CIA. Pepa Plana, amb la pallassa Augusta: Pepa Plana, pallassa Blanca: Noël Olivé i pallassa Contra Augusa: Lola González. Dirigit per Pepa Plana i Nan Valentí. Hora: 20 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

TALLER

Costura amb m àquina de cosir

Taller de costura amb màquina de cosir amb Montse Sabio. Hora: de 9 a 14 h. La Capsa, espais de creació. Ordino.

MÚSICA

Vuelcom DJ

Richy Vuelcom, organic house & house que no voldràs que s’acabi mai. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Retorn al passat - el segle xx transforma la música del passat
Concert inaugural del Cambra Romànica. Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra. Raúl García, concertino director. Hora: 19h. Santuari Nostra Senyora de Meritxell. Canillo.

Trois cafés gourmands
Trois Cafés Gourmands va néixer l’estiu del 2013 a la Corrèze, format per tres amics de la infància: Mylène Madrias, Sébastien Gourseyrol i Jérémy Pauly. Hora: 21.30 h.
Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

EX`POSICIONS

Fragments de memòria

Guerrero Medina és un artista de referència dins de l’art espanyol i un dels principals representants de la figuració expressionista espanyola de la segona meitat del segle XX.
Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.
Fins al 18 de novembre del 2021.

Women of the word
Exposició d'obres d'Ona Saumell amb motiu del Dia internacional contra l'explotació de la dona. Museu Casa Rull. La Massana.
Fins al 14 d’octubre del 2021.

Vivian Maier - ‘blanc i negre i color’
L'obra de l'enigmàtica Vivian Maier ja ha quedat inscrita en la història de la fotografia del segle XX, al costat de grans noms de la fotografia de carrer (Street Photography), com ara Helen Levitt, William Klein, Joel Meyerowitz i Garry Winogrand. Galeria Alta. Anyós, La Massana. Fins al 5 de novembre del 2021.

Rosamor, l’art d’una vida
La Rosa Rosell, veïna d'Ordino, és alumna de la capsa d'ençà que existeix l'Escola d'Art d'Ordino. La seva gran personalitat i el seu art han marcat profundament el seu pas pels nostres espais. Rosa Rosell ha fet diferents exposicions al llarg de tots aquests anys. Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h. Edifici l'Estudi. Ordino. Fins al 16 d’octubre del 2021.

Les escaldes: pioners de l’hoteleria 1900 - 1960
Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que ens rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener del 2022.

Dessine-moi l’écologie
MW Museu de l’electricitat acull l’exposició Dessine-moi l’écologie, creada per l’associació Cartooning For Peace. L'exposició pretén obrir els ulls sobre l'estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre del 2021.

Abracadabra: il·lusionisme i màgia a cal plandolit
Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Entrada: 2,5 €.
Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.
Fins al 27 d’agost del 2023.

Talents amb denominació d'origen: de Rigalt a Puigdengolas
Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra.
Museu Thyssen.
Escaldes-Engordany.
Fins al 9 de gener del 2022.

Un país, set parròquies. l’arxiu de les set claus
En aquesta exposició explicarem què conté el fons documental de l’Arxiu Set Claus (ASC) declarat bé d’interès Cultural (BIC) l’any 2020, repassarem la història d’un dels fons més importants de l’Arxiu Nacional i en destaquem alguns documents segons la seva temàtica (justícia, economia, ordre públic, etc). Arxiu Nacional d’Andorra.
Andorra la Vella.
Fins al 31 de desembre del 2021.

‘Al centro de la tierra’, de Jan
Una revisió del llibre de Verne Viatge al centre de la Terra des de l'humor característic de l'autor i del seu personatge més conegut: Superlópez. Museu del còmic. La Massana.
Fins al 6 de novembre del 2021.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts