Taylor Schilling en un moment de 'The Bite'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Bite, la nova sèrie de Robert i Michelle King, els creadors de produccions com The Good Fight i Evil, arribarà completa a la plataforma Movistar+ el 23 d’octubre. Es tracta d’una comèdia satírica que s’ha rodat íntegrament durant la pandèmia i que, a més de tenir el coronavirus com a detonant de la trama, uneix en un mateix format l’humor amb el terror zombi.

Protagonitzada per Audra McDonald (Liz Reddick a The Good Fight) i Taylor Schilling (el personatge de Piper Chapman a Orange Is The New Black), The Bite explica la història de dues veïnes que intenten sobreviure a una variant mortal del virus durant la pandèmia de la Covid-19, segons ha informat Movistar+ en un comunicat.

Molt propera a l’actualitat que ens envolta i amb situacions portades fins a l’extrem, totes dues protagonistes hauran d’atendre les seves respectives obligacions professionals i l’estra­nya variant del virus sense poder sortir de casa, donant peu d’aquesta manera a situacions tan tragicòmiques com rocambolesques.

Alguns dels artistes que participen en aquesta nova proposta són Will Swenson, d’El gran showman; Phillipa Soo, de Hamilton; Leslie Uggams, de Deadpool; Linda Emond, de The Good Wife; Joanna Gleason, d’El ala Oeste de la Casa Blanca; Michael Urie, de Younger; Rob McClure, d’Evil, i Adam Heller, de The Good Fight.

'AQUÍ NO HAY QUIEN VIVA' ARRIBA A NETFLIX

Després de les insistents peticions dels fans, Aquí no hay quien viva entra a formar part del catàleg de Netflix. La ficció produïda per José Luis Moreno està disponible des d’avui mateix a la plataforma nord-americana. D’aquesta manera, la companyia líder en el món de l’streaming suma a la seva oferta la comèdia que va marcar un abans i un després en la televisió espanyola. No obstant això, Netflix no ha comunicat aquesta modificació del seu catàleg, sinó que han estat els mateixos usuaris els que s’han adonat d’aquest detall, descobrint així el nou moviment de la plataforma. Després de la seva estrena el 2003, la ficció va causar tota una revolució mediàtica i no va deixar ningú indiferent. La sèrie va adquirir una gran popularitat i els seus personatges es van convertir en icones per al públic. No obstant això, l’èxit va suposar l’acceleració del ritme de rodatge i unes extenses jornades de treball.

'Aquí no hay quien viva' arriba a Netflix

tracking