x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 14/10/2021 a les 06:34
Àries
La configuració planetària marca un event celestial on les emocions són importants. En el teu cas, aquesta energia astral representa una concentració a la teva llar i vida familiar. Tingues en compte elements d'aquest camp que necessiten una renovació o ser reconsiderats. Aquest és el moment de deixar l'equipatge brossa darrere per a fer lloc per alguna cosa nova. Fes-te un pla per a la resta del mes a on estableixis noves regles a la casa que siguin acceptades pels membres de la família.
 
Taure
Deixa que la teva naturalesa romàntica prengui el poder. L'energia astral marca un temps de nous començaments en el qual podràs eliminar vells hàbits i establir nous. El teu concentració en aquest moment ha d'estar en el teu costat romàntic i sentimental que consent el teu comportament infantil i bromes alegres. Tens molt d'amor per compartir.
 
Bessons
L'energia del dia d'avui es refereix als nous començaments. L'energia astral t'ofereix una possibilitat de començar de nou a la teva zona de relacions personals i la manera en què et presentes a el món exterior. Compra't un nou vestit per la teva guarda-roba i fes un pla per mantenir el teu aparença a manera de donar sempre una bona impressió. Hi ha molta quantitat d'energia en l'aire que serveix per iniciar coses, això t'ajudarà moltíssim per llançar qualsevol nou projecte que vulguis començar.
 
Cranc
Amb aquesta energia celestial, ressorgiran les emocions. Pel que fa a tu, això implicarà un temps en el que els teus pensaments perseguiran qüestions nobles, i exploraràs teu costat filosòfic per trobar solucions als problemes més grans de el món. Assegura't de començar primer amb la persona que et reflecteix en el mirall abans de sortir a resoldre els problemes del món.
Lleó
Avui et sentiràs com si estiguessis al cim de el món gràcies a l'energia celestial en funcionament. El teu humor serà optimista i tindràs una actitud positiva sobre de tot. Les teves passions també seran fortes, per tant desitjaràs planificar una vetllada especial amb la teva parella. Sentiràs ànsies de tenir intimitat i contacte en aquest mateix moment, ¡busca-! Muévele el pis a aquella persona derrochándole tendresa i afecte.
 
Verge
Aquest és un dia important en què has de enfocar-te en un nou règim per millorar la teva salut física general. Utilitza aquest poder en funcionament per plantar llavors que creixeran fins florir amb només brindar una mica d'atenció afectuosa. Podries executar una nova dieta o rutina d'exercicis. L'esdeveniment astral actual ofereix un moment ideal per tallar amb vells hàbits i establir nous. Sigues conscient de les decisions que prenguis en aquest moment, ja que s'asseuran un precedent per al proper mes.
 
Balança
Els cossos astrals estan canviant. Pel que fa a tu, aquest esdeveniment celestial se centra en les relacions i en el que pots fer per mantenir l'equilibri entre el que dónes i el que reps de cada un dels teus companys. A mesura que els cossos astrals muten, et donaràs compte de l'intens estat emocional que comparteixes amb les persones al teu voltant.
 
Escorpí
L'energia astral et demana que obris una ampolla de xampany quan vegis el partir de vells problemes. Això també indica una necessitat de concentrar-te en la comunicació i com pots millorar les condicions amb les persones amb les que et relaciones. Hi ha moltes emocions intenses a l'aire que has de respectar profundament.
 
Sagitari
L'energia astral en funcionament et demana que et analitzis profundament i siguis conscient de com les teves accions afecten les persones que t'envolten. Avui els recursos compartits són un gran problema. Has enfocar-te en la teva part de l'equació per mantenir l'equilibri en la teva relació amb els altres. És també temps de començar nous projectes.
 
Capricorn
Avui sentiràs un estat d'ensomni enfortit. Durant aquest esdeveniment celestial, experimentaràs un renaixement emocional. Utilitza l'energia celestial per definir un curs renovat d'afecte en relació a el rumb de la teva carrera i la societat en general. Busca on pots realitzar millores en la teva vida, i dirigeix-te en direcció a aquest nou rumb

Aquari
Avui sentiràs un estat d'ensomni enfortit. Durant aquest esdeveniment celestial, experimentaràs un renaixement emocional. Utilitza l'energia celestial per definir un curs renovat d'afecte en relació a el rumb de la teva carrera i la societat en general. Busca on pots realitzar millores en la teva vida, i dirigeix-te en direcció a aquest nou rumb
 
Peixos
Avui concentra't en els teus finances i porta els comptes dels teus recursos personals. Amb aquesta energia celestial, tens l'oportunitat d'establir un curs d'acció i nous hàbits en l'àrea de les finances. Fes-te un pressupost i apégate a aquest. De la mateixa manera, tingues honestedat sobre la teva situació financera i mantingues un balanç saludable entre el plaer i la disciplina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts