Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries A vegades t'acostes a les coses d'una manera freda i metòdica, però avui, la teva ment no et sentirà tan lligada. L'alineació astral provocarà fortes emocions en la teva persona. Tindràs una reacció poderosa cap a alguna cosa que està passant a la feina, i et serà difícil mantenir-te a el marge de la qüestió. Està bé expressar les teves opinions. Tens coneixement i experiència que fa que el teu punt de vista tingui valor, per tant hi haurà moments d'intenses emocions i potser de grans transformacions.

Taure En aquest moment la teva major desafiament serà deixar partir la vella forma de veure les coses. Potser tinguis una filosofia personal o una creença espiritual que sembla ja no funcionar. Només sembla portar estrès i pressió a la teva vida en comptes de donar-li positivisme. Amb aquest dia veuràs com certes solucions positives apareixen en el camí. Hauràs adoptar una nova actitud que et gratificarà i inspirarà d'una manera important.

Bessons Avui sentiràs el sorgir de fortes energies. Et serà molt difícil mantenir-te en un sol lloc. No desitjaràs quedar-te a un lloc per l'energia nerviosa de més que posseeixes. Intenta sortir a caminar, i pren freqüents descansos durant tot el dia. Barreja l'energia parlant amb amics per telèfon o navegant la xarxa durant les teves esplais a la feina o estudi.

Cranc És un bon dia per començar de zero en qualsevol àrea de la teva vida que s'hagi estancat. El dia et inspirarà a separar-te de les relacions poc saludables. Potser hi hagi una amistat que s'ha tornat una mica incòmoda. Descobriràs que et apartarás d'aquesta persona. Està bé admetre això i passar menys temps amb ella. Si et dones més espai, aviat vindran nous amics a la teva vida!

Lleó Les properes setmanes podrien convertir-se en un desafiament per a tu. El dia d'avui marca el començament d'un canvi en l'alineació celestial, indicant un moment en què l'ego està elevat i les persones se senten orgulloses. També recorda que la gent tendeix a ser més obstinada. Aquí és on poden trobar-se els punts de contenció. A mesura que sorgeixen discussions i desacords, les persones no estan molt propenses a cedir amb facilitat.

Verge Estaràs d'un humor excel·lent, amb l'energia astral en funcionament. Tindràs una perspectiva diferent de la vida i veuràs les possibilitats d'èxit que t'envolten. Tens tot el que es necessita per arribar directe al cim. Només has de mantenir les teves metes i l'energia positiva, ¡i l'univers aviat et concedirà els teus desitjos més estimats!

Balança En aquest moment podries sentir una forta energia creativa. L'alineació astral d'avui està generant un excés d'imaginació i art. Avui potser decideixis posar-te a pintar, escriure o tocar algun instrument. Podries prendre contacte amb el poeta que viu dins teu. Avui gaudiràs d'expressar la teva imaginació i aquest sentit únic de l'estil. De manera que fes-te un temps per fer una crida als teus muses creatives.

Escorpí En general tens una actitud còmoda i relaxada, però ara et sentiràs com si algú hagués encès foc sota de tu. L'alineació astral actual porta una forta energia, i et omplirà amb noves passions. Tot d'una et donaràs compte que sents una forta atracció cap a algú del teu cercle immediat. A mesura que aquestes emocions et envaeixin, hauràs de fer algun esforç per resoldre certes coses. Hauràs de decidir si expresses o guardes els teus sentiments.

Sagitari Acabaràs cosa que des de fa temps desitges finalitzar. Potser sigui un projecte de treball que t'ha portat molt de temps i energia. O deixaràs de perseguir una fita personal que ha mantingut a la teva ment preocupada. Amb l'alineació planetària actual, és un bon dia per fer plans per al futur. Fes-te una llista d'objectius i somnis, i allista't per sortir en la seva recerca!

Capricorn Acabaràs cosa que des de fa temps desitges finalitzar. Potser va seguir 1 projecte de Treball que T'ha portat Molt de temps i energia. O deixaràs de perseguir 01:00 fita personal que ha mantingut a la teva ment preocupada. Amb l'alineacions planetària actual, és un bon dia per Fer plans per a el futur. Fes-te 1 llista d'Objectius i somnis, i allista't per Sortir a su recerca!

Aquari En este día, tu mente se enfocará en temas del bien y del mal. Tienes un fuerte sentido de la moralidad y detestas ver corrupción o abuso de cualquier tipo. En este momento en tu trabajo, cierta autoridad está tomando ventajas de algunos trabajadores. Quizás te inspires para parar y tratar de corregir algunas de estas cosas que funcionan mal.

Peixos A mesura que els efectes poderosos de l'alineació planetària crea un drama en el teu lloc de treball, sentiràs com et poses a un costat de la qüestió. El teu cap donarà importants opinions, o els clients, els quals tindran queixes. Intenta no ofendre mentre les persones mostren els seus sentiments. Només gratifícate amb un descans per meditar o fes un intens pla d'exercicis per mantenir l'equilibri.

tracking