x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

De la televisió al cine

El creador de ‘Peaky Blinders’, Steven Knight, confirma que començarà a rodar el film derivat de la sèrie el 2023, un cop estrenada la sisena i última temporada.
L'actor Cillian Murphy en un moment de 'Peaky Blinders'.

L'actor Cillian Murphy en un moment de 'Peaky Blinders'.

L'actor Cillian Murphy en un moment de 'Peaky Blinders'.

'Hanna' fitxa Ray Liotta en el tercer lliurament

'Hanna' fitxa Ray Liotta en el tercer lliurament

'Hanna' fitxa Ray Liotta en el tercer lliurament

Actualitzada 13/10/2021 a les 06:14
Des del 2014 Peaky Blinders no ha deixat de sumar seguidors, enlluernats pel carisma assassí de la família Shelby i els intents de mantenir costi el que costi el seu imperi criminal. Quan la sèrie va fer el salt a Netflix (la plataforma on actualment estan disponibles les seves cinc temporades), el fenomen es va consolidar.

Però tot s’acaba i els plans del seu creador, Steven Knight, són molt clars: que la sèrie acabi amb el sisè lliurament, ara mateix en preparació. Aquest no serà, però, el final definitiu de la història, perquè Knight ja va anunciar en el seu moment que la trama continuaria a través d’una pel·lícula, que encara no té distribuïdora, però sí un pla de producció del qual ja s’han donat els primers detalls.

Knight ha assistit recentment al BFI London Film Festival, on ha anunciat que la postproducció de la sisena i última temporada de Peaky Blinders està a punt d’acabar, i que tot seguit anirà per feina amb el llargmetratge. “Després escriuré la pel·lícula, que s’ambientarà i rodarà a Birmingham. I aquest serà probablement el final del camí de Peaky Blinders tal com el coneixem.” Segons els plans, els nous episodis s’esperen per a la primavera del 2022, mentre que el film successiu començarà a rodar-se el 2023.

El showrunner de Peaky Blinders ha donat a entendre en altres ocasions que la pel·lícula no serà el punt final de la saga, ja que hi ha intenció de bastir tot un univers audiovisual a partir de “sèries relacionades”. Knight, no obstant això, també ha declarat que no té clar que sigui ell mateix qui es posi al capdavant d’aquests derivats, preferint “passar el testimoni” a algun altre realitzador mentre se centra en altres projectes.
 
'HANNA' FITXA RAY LIOTTA EN EL TERCER LLIURAMENT
Hanna fitxa Ray Liotta en el tercer lliuramentAmazon ha aprofitat el pas per la Comic-Con de Nova York per llançar un avançament de la tercera temporada de Hanna, la seva potent sèrie d’acció. El tràiler mostra les noves aventures del personatge titular, encarnat per Esme Creed-Miles, que tindrà davant seu tot un veterà del cinema, Ray Liotta (foto). El protagonista d’Un dels nostres donarà vida a Gordon Evans, un home amb bagatge militar que farà tot el possible per protegir el seu país. Per part seva, Hanna prosseguirà la lluita contra Utrax, que en aquesta ocasió es lliurarà des de les entranyes de l’organització. Per derrocar-la, la protagonista uneix forces amb Marissa Wiegler, l’anterior enemiga, que ha aconseguit sumar a la causa un coaccionat John Carmichael. Amb tot, el camí no serà fàcil i Hanna haurà d’abatre els assassins professionals que s’interposin en la seva missió. Amazon Prime estrenarà la tercera temporada el 24 de novembre.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts