x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

'WandaVision' torna

Disney+ farà un ‘spin-off’ en clau de comèdia negra de ‘Bruja Escarlata y Visión’, primera incursió de Marvel a la plataforma, centrant-se en Agatha Harkness.
Kathryn Hahn com a Agatha Harkness en un moment de 'Bruja Escarlata y Visión'.

Kathryn Hahn com a Agatha Harkness en un moment de 'Bruja Escarlata y Visión'.

Kathryn Hahn com a Agatha Harkness en un moment de 'Bruja Escarlata y Visión'.

Actualitzada 12/10/2021 a les 07:20
Disney+ està preparant una sèrie derivada (spin-off) de Bruja Escarlata y Visión, que se centrarà en la bruixa Agatha Harkness, el paper que va interpretar Kathryn Hahn. La revista Variety ha assegurat que Hahn tornarà a ficar-se en la pell del personatge en una nova producció de la qual no se sap gran cosa més enllà que serà “una comèdia negra”. Jac Schaeffer, la guionista al capdavant de la sèrie original, s’encarregarà d’escriure i produir aquest projecte.

Protagonitzada per Elizabeth Olsen i Paul Bettany, Bruja Escarlata y Visión es va convertir en un gran fenomen dins de les adaptacions audiovisuals de Marvel per la insòlita unió del món dels superherois amb algunes de les comèdies més famoses de la televisió nord-americana. I Love Lucy, Bewitched o The Dick Van Dyke Show eren algunes de les referències metatelevisives que emprava aquesta ficció, que va ser, a més, la primera de l’univers de Marvel que va desembarcar a Disney+.

WandaVision (aquest és el seu títol original) va ser nominada a 23 Emmy, entre els quals el de millor sèrie limitada (minisèrie), i millors actriu (Olsen) i actor (Bettany) d’una sèrie limitada, sèrie antològica o pel·lícula televisiva. Finalment va guanyar tres estatuetes: millor música i lletra originals, millor vestuari de fantasia o ciència-ficció i millor disseny de producció.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts