TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries El dia d'avui marca el començament d'una etapa de quatre setmanes durant la qual podries experimentar una gran necessitat de transformació en la teva vida. L'energia astral encoratjarà l'amor i la diversió a través de la creativitat i la connexió amb els altres. Podries descobrir-te analitzant preguntes profundes sobre la teva qualitat de vida.

Taure En aquest moment podràs sentir una major necessitat de connectar amb el diví, gràcies a la poderosa combinació d'energies astrals en joc d'avui. Durant aquest període, et demanaran que brillis amb més intensitat que de costum. Sigues valent, especialment en el terreny filosòfic, religiós i d'estudis. No dubtis a començar diàlegs sobre aquests temes amb gent del teu entorn.

Bessons No és estrany que truquis l'atenció de tots quan arribes a un lloc. Avui tens l'oportunitat de brillar. I no només això: ¡brillaràs durant tot el mes! Avui es produeix un canvi en els planetes cap a un nou signe. Aquest aspecte orgullós puja a l'escenari i està feliç de ser el conductor. En les pròximes quatre setmanes, hauries de sentir la llibertat de deixar que la flama dins teu cremi amb més brillantor. Pren les regnes i no les deixis anar..

Cranc Estàs travessant una transició profunda i podries sentir que estàs en una etapa de renaixement. El dia d'avui marca l'ingrés d'un cos planetari a un nou signe, on romandrà durant diverses setmanes. Durant aquesta etapa, estaràs més concentrat en la teva imatge i en la manera en què et maneges. Sigues valent i sent orgull de qui ets.

Lleó Avui és un bon dia per deixar el passat enrere. Un cos celestial està ingressant a un nou signe, creant una sensació d'optimisme i valentia. Això et prepararà per perdonar i oblidar. Va arribar el moment de caminar cap endavant i dirigir-se cap grans aventures. Presa en compte que has passat per moltes experiències que t'han ensenyat molt.

Verge La teva naturalesa orgullosa i majestuosa està a punt de revelar-se, de manera que assegura't de tenir tot al seu lloc abans que s'encenguin els llums. Avui és el dia en el qual un cos astral ingressa a un nou signe, un gran signe que és summament orgullós i valent. L'aspecte romandrà en aquest signe durant les pròximes quatre setmanes, alentándote a expressar-te creativament, especialment pel que fa a la teva carrera.

Balança En aquest moment, el teu concentració es troba en les teves amistats. El dia d'avui marca l'inici d'una travessia astral de cinc setmanes a través d'un nou signe. És aquí on et sentiràs més feliç. Es projecta com un ésser agosarat i valent a què li encanta estar sobre l'escenari.

Escorpí Acabes de sortir de la foscor cap a la llum. El teu ànim general i autoestima van en augment i altres persones notaran aquest canvi radical dins teu. El dia d'avui marca un canvi planetari cap a un nou signe, un signe fix a què li agrada moure i rugir fragorosament. Tu també sentiràs una major vitalitat física i confiança, especialment pel que fa a societats.

Sagitari Un cicle està per culminar i podries descobrir-te acabant alguns projectes i recollint les recompenses del que has sembrat. El dia d'avui marca el començament d'una travessia de quatre setmanes en la qual el cos astral farà el recorregut anual a través d'un nou signe. En aquesta etapa podràs descobrir que hi ha una llum més brillant dins teu que et il·lumina.

Capricorn Els cossos astrals fan avui un canvi profund cap a un nou signe. El dia d'avui marca el començament d'una travessia de quatre setmanes durant les quals l'aspecte es sentirà summament feliç expressant-se de manera creativa i obert. Per a tu, això indica una etapa en què les finances tindran més importància i et faràs preguntes serioses sobre els teus recursos i sobre la teva qualitat de vida en general. És potser el moment d'injectar una mica de diversió a l'equació.

Aquari El dia d'avui marca el començament d'un canvi astrològic profund en el qual s'inicia una travessa de diverses setmanes cap a un nou signe. Aquest és el lloc en el qual aquest cos astral se sent més feliç. L'aspecte gaudeix d'estar a l'escenari, escampar el seu amor i compartir la llum de el sol amb qui l'envolten.

Peixos Avui és el començament d'una travessia de sis setmanes en la qual un cos celestial fa el seu recorregut anual a través d'un nou signe. És una etapa molt bulliciosa i de confiança durant la qual bona part de la teva concentració externa estarà posada en el treball i la rutina. Descobriràs que hi ha una necessitat major d'expressar a la nena que viu dins teu.

tracking