x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 10/10/2021 a les 07:09
Àries
Algú que coneixes bé podria estar dient una cosa mentre la teva intuïció et diu la contrària. A aquesta persona probablement el preocupa alguna cosa compromès. No pressions per obtenir informació. Sortirà en el moment oportú. Si vols ajudar, emporta't a aquesta persona a el cinema o a sopar perquè es distregui.
 
Taure
Una amistat pot semblar molesta amb tu més no admetre-ho. Si li preguntes que què li passa, tal probablement dirà: "Res". Utilitza la teva intuïció per deduir el que li està molestant i després tracta de fer les paus amb ella d'alguna manera. És possible que vulguis tornar a avaluar la seva amistat.
Bessons
Les emocions poden estar a flor de pell amb les energies astrals d'avui. Els teus amics poden discutir i fins i tot barallar-se. Evita aquestes situacions. El millor és que et concentris en solucionar el problema i en eliminar el motiu de la tensió en lloc de tractar de controlar-la. Tingues paciència.
 
Cranc
Algunes persones amb les que passes un munt de temps podrien entrar en un debat sobre conceptes espirituals o metafísics. Això podria fer que tu i tots els altres se sentin molt incòmodes. Aquest no és el moment per intentar mediar. Les dues parts estan massa aferrades als seus punts de vista. És millor simplement tallar el tema d'arrel i no parlar-ne ara. Canvia de tema!.
Lleó
Els desacords i els ànims exaltats podrien obstaculitzar la realització d'un projecte important. Hi pot haver un detall de el pla sobre el qual algunes persones no estiguin d'acord. El millor és tractar de refer en lloc de tractar d'atreure a tots fins al punt de vista actual. Tothom està massa tens com per escoltar la raó. En canvi, escolta el que han de dir i actua en conseqüència.
 
Verge
Les amistats són una part important de la teva vida. A mesura fet vell trobaràs que ho són encara més. Avui pots fer més gran el teu cercle d'amics. Potser et unes a un grup amb interessos similars als teus. Potser coneguis a algú amb qui sentis una connexió immediata. Sigui el que sigui, aquesta persona o persones van a enriquir la teva vida en gran mesura.
 
Balança
Avui sents emocions trobades. És possible que gaudeixis de les teves activitats però sentis que cap se't dóna prou bé com per continuar amb ella. El que tens és un problema de confiança, no un problema de capacitat. Pots tenir una experiència avui que et mostri el competent i intel·ligent que ets. Aprofita qualsevol oportunitat que se't presenti!.
 
Escorpí
Avui pots sentir especial passió i el desig de passar un temps tot sol amb la teva parella. No obstant això, la teva parella pot estar ocupada per altres responsabilitats o no estar d'humor per a això. Això pot ser frustrant, però no t'enfadis. No t'està rebutjant, encara que pugui semblar-ho. Arregla una cita per demà. Més val tard que mai!
 
Sagitari
Potser esperis que la teva parella et visiti aquesta nit i que no aparegui i ni tan sols es posi en contacte amb tu. Això pot fer que lògicament et preocupis. No facis cap bogeria. Tot sembla indicar que la teva parella està bé. Probablement es tracta només d'el trànsit. Tal podria aparèixer molt més tard del que s'esperava.
 
Capricorn
Algú amb qui necessites posar-te en contacte per obtenir informació no està disponible temporalment. Potser hagis de tractar de trobar el que necessites en un altre lloc. Això podria ser difícil. Podries anar en cercles quan et refereixin a algú que al seu torn et remet a la persona amb la qual no pots comunicar-te.
 
Aquari
Probablement et va millor financerament ara del que t'ha anat fa molt de temps, però encara no has arribat a algunes de les metes monetàries que t'havies establert. Això podria estar en la teva ment avui. Si no tens compte, podries deixar-te portar per la histèria. Potser seria més productiu buscar amb tranquil·litat una manera de progressar més ràpidament.
 
Peixos
Els teus pares o una altra parella propera poden barallar-se i potser esperin que prenguis partit. No ho facis! És millor que t'apartis, deixis que el resolguin per si mateixos i els recordis que et preocupes per tots dos. El millor que pots fer en aquestes circumstàncies és tractar d'ajudar a aconseguir un acord, però trobar una situació completament satisfactòria per a tots dos podria ser difícil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts