Televisió

Més relats d'insomni

El clàssic de terror ‘Historias para no dormir’ reneix a Amazon Prime Video a partir del 5 de novembre, amb quatre capítols que actualitzen guions de l’original.

Miki Esparbé conversant amb el director Paco Plaza durant el rodatge de 'Freddy'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La trencadora antologia de Chicho Ibáñez Serrador Historias para no dormir reneix de la mà d’Amazon Prime Video i RTVE. El remake d’aquest clàssic del terror ha estat produït per VIS, Prointel i Isla Audiovisual, i es veurà primer a la plataforma d’streaming d’Amazon, per després emetre’s al canal públic espanyol. Recentment ja s’havia anunciat que la nova versió veuria la llum en algun moment de la tardor, i ara s’ha confirmat que no haurem d’esperar gaire més per tornar a aquest enigmàtic univers. Concretament, caldrà esperar fins al 5 de novembre.

Després d’un teaser no menys misteriós, el tràiler complet de la sèrie, que es va donar a conèixer ahir, connecta els seus quatre episodis amb una posada en escena conceptual, que presenta els diferents conflictes que patiran els personatges.

En el repartiment hi ha Dani Rovira, Inma Cuesta, Miki Esparbé, Carlos Santos, Adriana Torrebejano, David Verdaguer, Vicky Luengo, Nathalie Poza, Eduard Fernández i Raúl Arévalo, que s’han posat sota les ordres de quatre cineastes de reconegut prestigi: Rodrigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Rodrigo Cortés i Paco Plaza.

Cadascun d’ells ha reimaginat un episodi mític de la sèrie original, sent els quatre lliuraments escollits El doble, Freddy, El asfalto i La broma.

tracking