detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

House of the Dragon, la primera sèrie derivada (spin-off) de la trama de Game of Thrones (2011-2019), acaba de presentar les primeres imatges oficials. “Déus, reis, foc i sang”, diu una veu en off en aquest tràiler. “Els somnis no ens van fer reis: els dracs, sí”, afegeix el narrador del vídeo. Està previst que House of the Dragon s’estreni durant l’any 2022 a la plataforma HBO Max.

Aquesta nova sèrie, que té caràcter de preqüela, està inspirada en el llibre Fire & Blood (2018), de George R. R. Martin, la narració del qual se situa uns 300 anys abans dels fets narrats a la sèrie principal de Joc de Trons. Concretament, House of the Dragon s’endinsa en la història dels Targaryen, una de les nissagues més importants d’aquest univers de fantasia èpica.

Va ser l’octubre del 2019 quan es va donar a conèixer que aquesta seria la primera sèrie derivada del fenomen històric de Game of Thrones, que va causar sensació a tot el món i que té el rècord de la producció de ficció més guardonada dels premis Emmy, amb 59 estatuetes en total.

Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy i Paddy Considine són alguns dels membres de l’elenc d’aquesta nova i esperadíssima producció. House of the Dragon va ser creada per George R. R. Martin –l’autor de les novel·les que van donar peu a aquest món fantàstic–, i Ryan Condal, el currículum del qual inclou la sèrie Colony. El mateix Condal i Miguel Sapochnik són també els showrunners, és a dir, els principals responsables de la producció.

Sapochnik, que va dirigir alguns dels episodis més cèlebres de Game of Thrones, es va asseure a la cadira del director en el pilot de House of the Dragon i en altres lliuraments d’aquesta nova proposta, mentre que Condal s’ha encarregat de redactar els guions.

Una imatge del tràiler de la nova producció, que s'estrenarà l'any vinent.

tracking