Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui canviaràs la teva enfocament pel que fa a les relacions. En el passat, es basava en els sentiments, però ara vas a decidir que has de ser més racional. Pots sentir que aquest sobtat canvi d'actitud podria restar-li valor al teu felicitat, però també podria donar lloc a relacions més estables i llargues.

Taure Has decidit deixar-te portar. T'has cansat de ser una persona que controla tot perfectament. No vols frenar els teus impulsos més! Una cosa en l'aire és diferent. Pots expressar lliurement les teves necessitats. Parla amb la teva parella sobre els teus desitjos. La teva relació només pot beneficiar del teu estat mental actual.

Bessons Els aspectes planetaris actuals podrien canviar el teu enfocament respecte a la vida. Gairebé compulsivament, hauràs de aprofundir en les relacions amb la gent que has conegut recentment. Probablement vas a sentir atracció cap a una d'aquestes persones però vés amb compte, ja que aquesta persona pot no sentir el mateix per tu. Mira el costat bo. Per què vols perdre la teva energia amb algú que no es preocupa per tu?

Cranc Hi pot haver un aspecte del teu caràcter que ignores. Sempre has de ser qui controla la relació. Seria convenient canviar això. La configuració planetària pot ajudar-te a fer això ara. La gent va a ser molt més receptiva als teus encants naturals si és que pots canviar la teva actitud controladora!

Lleó No deixis que les teves emocions neutralitzin el millor de tu avui. Si pots aprofitar-te d'elles, tindràs la força vital de deu persones. Pots ser invencible. Pots fer el que et ve de gust fer i ningú pot aturar. Si comparteixes aquesta energia amb els altres, pot ser que a la fi se sentin com tu, com mai en la teva vida.

Verge Una tasca o objectiu específic podria portar-te a fer un munt de trucades, escriure un munt de cartes o utilitzar molt l'acte. Sents una determinació especial. Vas a tenir èxit en aquesta o qualsevol altra cosa que facis avui. Les converses seran productives i podrien impulsar-se a nous projectes.

Balança Si has estat pensant en treballar fora de casa, aquest és el moment de posar els teus plans en acció. Qualsevol cosa pel que fa a diners o la llar podria tenir èxit ara. Tot indica que el teu treball dur i determinació portaran els resultats que desitja. Un visitant major pot visitar-te, potser amb consells o idees que voldràs tenir en compte.

Escorpí Tot i que de tant en tant vols passar un dia sencer a soles, aquest no és el moment. Tens un munt de metes específiques en ment de les que vols ocupar-te avui, potser relacionades amb l'escriptura o la parla. No hi ha cap raó per retardar-lo. Aquest és un bon moment per començar gairebé qualsevol tipus de projecte. Els planetes indiquen l'èxit en tot el que intentis.

Sagitari Tindràs una gran quantitat d'energia en les pròximes setmanes. La teva energia augmentarà, gràcies als trànsits planetaris imperants. Prosperes en els teus desitjos romàntics i en la teva creativitat. Has de tractar de mantenir el control de les situacions. No deixis que les emocions de ningú es facin càrrec de la teva vida.

Capricorn Ets una persona sensual. Tens una força emocional molt fort. Avui aquesta energia augmentarà i s'ha d'expressar amb força. Les persones que et trobis es sorprendran pel teu poder. Podries fàcilment seduir a tothom. Tracta de mantenir aquesta energia sota control. Podries perdre l'equilibri i veure't en una situació de la que et pots penedir.

Aquari Et encanta conèixer gent nova i parlar amb ella, però poques vegades t'involucres personalment. Mantens certa distància entre tu i la persona amb la qual estàs parlant. Avui et preguntaràs si et perds experiències interessants a l'controlar les emocions amb tanta força, o si els teus defenses són altes per una bona raó.

Peixos És probable que la teva ment se senti una mica perduda avui. Vas a haver de prendre una decisió en un futur pròxim, i la teva vida es veurà molt afectada per la mateixa. ¿Hauries escoltar als teus desitjos? ¿Haurien d'estar en control de la teva vida? O has de tractar de controlar els teus sentiments i prendre la ruta més pràctica? És una cosa en el que pensar.

tracking