Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Un sentit d'ambició podria fer-te desenvolupar les teves habilitats d'escriptura avui. Això podria significar aprendre sobre escriptura tècnica o creativa. De qualsevol manera, si has estat pensant en això, aquest és un excel·lent moment per prendre un curs o llançar-te i fer-ho. Els llibres sobre el tema, així com les converses amb els experts en la matèria podrien ajudar-te.

Taure Una carta o una altra comunicació serveix avui com una mena de crida d'atenció. Un objectiu a llarg termini per fi va a ser aconseguit. La teva ambició ha de prendre una nova dimensió i possiblement tingui a veure amb una segona carrera, ja sigui com a complement o en lloc de la que tens. Potser no tinguis seguretat en el fet que direcció prendre, però val la pena perseguir-lo.

Bessons Avui pots rebre una trucada o una carta d'algú a qui coneixes i que està malalt i confinat a l'hospital oa casa. Pots decidir visitar a aquesta persona. Potser no li coneguis massa bé, però els teus instints humanitaris s'han despertat. Ocupa't dels negocis que necessitin ser manejats i després ves a veure-li i pujar-li els ànims. Et sentiràs millor gràcies a això.

Cranc Les cartes i trucades relacionades amb els teus objectius a llarg termini, o els d'un grup a què pertanys, poden ocupar molt del teu temps. És possible que hagis de bregar amb paperassa en algun moment, i pot ser que no entenguis algunes coses. Demana ajuda si la necessites. És possible que no t'hagis familiaritzat amb el material, i els assumptes involucrats siguin massa importants com per córrer el risc de equivocar-te.

Lleó Pots estar prenent un enfocament molt calmat quan es tracta d'amor i romanç. Aquesta no és necessàriament una mala cosa. De fet, aquest tipus d'actitud t'afavoreix. A l'anar amb el corrent i esperar que un altre faci el primer pas, pots passar més temps dedicant-te a les teves coses en comptes d'usar la teva energia cap a fora, cap als altres.

Verge Per fi podria arribar-te el reconeixement pel treball dur i els objectius assolits. Et sents molt bé per això. La teva confiança personal i la teva força mental són grans. Rebràs un munt de cartes o trucades, algunes des de molt lluny. No et sorprenguis si et passes la major part del dia parlant.

Balança La informació sobre psicologia, en particular sobre els somnis, podria capturar la imaginació. Podries decidir recopilar tanta informació com sigui possible. El costat fosc de la personalitat pot resultar-te especialment atractiu. Recordaràs tot el que llegeixis o escoltis avui, ja que la teva ment és particularment retentiva. Això inclou les tendències financeres i les formes d'augmentar els teus ingressos.

Escorpí Els viatges curts i les llargues converses amb aquesta persona especial es troben a l'agenda d'avui. Pots decidir anar a camp, potser per visitar pintoresques botigues i restaurants rústics. Aquesta nit pots rebre una trucada confusa d'algú conegut. Aquesta persona semblarà no estar dient-te res però esperarà algun tipus d'opinió de la teva part. No tinguis por d'demanar-li una explicació!

Sagitari Una gran quantitat de paperassa que necessites completar podria provocar-te nervis i estrès. Pots experimentar alguns mals de cap. No sacrifiquis el teu benestar per això. No perdràs la concentració si has de posposar algunes tasques fins demà. Les trucades o visitants també poden posar-te de nervis. Apaga el telèfon i digues-li a la gent que et visiti més tard. El entendran.

Capricorn Les idees que llegeixis podrien inspirar a desenvolupar les teves pròpies. És possible que vulguis anotar o compartir-les amb altres persones. Algunes de les idees que explores podrien no ser clares, d'alguna manera, però podràs gaudir d'aprofundir-hi. El costat fosc de la vida també pot tenir una fascinació especial per a tu.

Aquari La presència de nens a la teva llar podria despertar els teus instints de criança. És possible que vulguis llegir amb ells o que els expliquis històries. Estigues lluny de qualsevol conte de fades particularment espantós. L'ambient pot ser una mica trist, i el macabre poden tenir un efecte molt poderós sobre ells i sobre tu. A la nit, planeja una vetllada privada i íntima amb la teva parella.

Peixos Els diaris poden proporcionar informació sobre estranys successos que capturin la teva imaginació. És possible que vulguis aprendre més sobre històries i esdeveniments similars. La teva ment és prou aguda com per captar tot, però encara hi haurà elements ocults que facin que sigui molt més fascinant. La ment humana i el seu costat fosc poden ser especialment interessants per a tu avui.

tracking