Televisió

Ampliant horitzons

La plataforma Netflix compra per primera vegada un desenvolupador de videojocs, Night School Studio, com a part de la seva estratègia de gaming.

Des de fa pocs dies els usuaris de Netflix ja poden accedir als cinc primers jocs de la plataforma.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix ha anunciat aquesta setmana l’adquisició del desenvolupador de videojocs Night School Studio, el primer estudi que passa a integrar-se dins de la plataforma de streaming com a part de la seva nova estratègia d’incloure els videojocs entre els seus serveis. D’aquesta manera, el gegant televisiu amplia horitzons i incorpora disciplines no directament relacionades amb la ficció audiovisual.

De fet, la plataforma, popular per les seves sèries i pel·lícules, està apostant fort pels videojocs i des de fa uns dies els usuaris ja poden accedir directament als primers cinc jocs electrònics directament des del servei a mòbils Android, sense cap cost addicional, anuncis ni pagaments interns.

Netflix reconeix que està en les “primeres etapes de la creació d’una gran experiència de joc” i, de moment, ja ha anunciat a través d’un comunicat aquesta compra de l’estudi de videojocs Night School Studio com a part de la seva estratègia. Fundat l’any 2014, Night School Studio és el responsable de l’exitós videojoc Oxenfree, llançat inicialment tant en format PC com en Xbox One, però que posteriorment es va expandir a altres consoles i a mòbils Android i iOS. La plataforma ha destacat la seva “missió audaç per establir un nou estàndard per a la narració d’històries a través dels jocs”.

Night School Studio és el primer desenvolupador de videojocs comprat per Netflix, però la companyia ja ha donat a entendre que no serà l’últim, a causa dels seus nous plans de creixement. “Continuarem treballant amb desenvolupadors de tot el món i contractant els millors talents de la indústria dels videojocs per tal d’oferir una gran col·lecció d’opcions exclusives, i dissenyades per a tota mena de jugador i qualsevol nivell de joc”, ha afirmat Netflix.

tracking