x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Final del conflicte

Scarlett Johansson i Disney arriben a un acord per ‘Black Widow’. L’actriu havia demandat l’estudi per l’estrena simultània del film en cinemes i ‘streaming’.
Scarlett Johansson en un moment de 'Black Widow'.

Scarlett Johansson en un moment de 'Black Widow'.

Scarlett Johansson en un moment de 'Black Widow'.

Actualitzada 02/10/2021 a les 06:55
Scarlett Johansson i Disney han arribat a un acord per resoldre la denúncia que l’actriu va interposar contra el gegant audiovisual pels beneficis de la pel·lícula Black Widow (2021). Johansson ha confessat estar “feliç” per haver solucionat les seves “diferències amb Disney” i s’ha mostrat disposada a treballar de nou amb els estudis en el futur.

“Estic molt orgullosa de la feina que hem fet junts al llarg dels anys i he pogut gaudir de la meva relació creativa amb aquest equip”, ha apuntat l’actriu, en declaracions recollides per la revista The Hollywood Reporter. El president de Disney Studios, Alan Bergman, també s’ha mostrat satisfet pel final d’aquesta polèmica i molt mediàtica denúncia, i ha enaltit “la contribució” de Johansson a l’èxit de l’univers cinematogràfic de Marvel. Ara com ara, però, no s’han donat a conèixer les xifres i els termes de l’acord.

Johansson va demandar Disney a final de juliol per l’estrena simultània en cinemes i a Disney+ de Black Widow, una cosa que, en la seva opinió, la va perjudicar econòmicament. Segons l’actriu i productora de la cinta, una part important del seu salari depenia dels ingressos en taquilla i per això havia obtingut de Marvel la promesa que el film només es podria veure en pantalla gran.

“Disney era molt conscient d’aquesta promesa, però així i tot va donar instruccions a Marvel per violar el seu compromís i, en lloc d’això, estrenar la pel·lícula a Disney+ el mateix dia que va arribar als cinemes”, va afirmar en la seva denúncia. La demanda afegia que “Disney intencionadament va induir l’incompliment de contracte de Marvel, sense justificació, amb l’objectiu d’impedir que Johansson obtingués els beneficis totals del seu acord”.

Disney va respondre amb duresa i va sostenir que aquesta demanda per incompliment de contracte no tenia “cap fonament”. Al seu entendre, la denúncia era “especialment trista i angoixant en la seva cruel indiferència als efectes horribles, prolongats i globals de la pandèmia”.

Black Widow va aconseguir 80 milions de dòlars el cap de setmana d’estrena als cinemes dels EUA i el Canadà. En total, la pel·lícula s’ha embutxacat fins ara 379 milions de dòlars en taquilla. A més, Disney va aconseguir 60 milions més per vendes a Disney+ el primer cap de setmana. Els abonats havien de pagar un extra de 30 dòlars per poder veure el film per streaming.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts