Televisió

Sorpresa a Netflix

La ficció coreana ‘El juego del calamar’, l’estrena de la qual va passar sense pena ni glòria, va camí de convertir-se en la sèrie més vista a la història de la plataforma.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’un estiu poc memorable en el món de les sèries, Netflix inaugurava el setembre amb grans estrenes, com la cinquena part de La Casa de Papel, la represa de Sex Education o la innovadora història de terror Misa de medianoche. No obstant això, si ens endinsem en el Top 10 de sèries més vistes al servei d’streaming ara mateix, sorprèn topar-se amb un títol que s’ha convertit en un huracà totalment inesperat: El juego del calamar.

Les xarxes socials han abraçat amb entusiasme aquesta ficció coreana en la qual un grup de marginats socials es disputen un imponent premi, tot i que per aconseguir-lo hauran de superar proves aparentment infantils però que poden resultar letals. Com apunta Deadline, l’addictiva naturalesa de la sèrie l’ha elevat a la primera posició del més vist de Netflix en més de noranta països.

“El juego del calamar serà sens dubte la nostra major sèrie de parla no anglesa, segur”, ha assenyalat Ted Sarandos, codirector executiu de Netflix. En aquests moments, aquesta marca la sosté Lupin, la primera part de la qual va ser vista per 76 milions de llars. “Té moltes possibilitats de convertir-se en la nostra sèrie més vista”, va sentenciar el directiu, deixant la porta oberta al fet que el títol coreà superi els 82 milions de comptes atrets per Los Bridgerton en les seves quatre primeres setmanes.

'LEY Y ORDEN' TORNA DOTZE ANYS DESPRÉS

Ley y orden, la sèrie original que va desembocar en una productiva franquícia policial, tornarà amb una nova temporada gairebé dotze anys després de la cancel·lació. NBC ha anunciat el sorprenent retorn de la ficció creada per Dick Wolf, una vint-i-unena temporada que arribarà de la mà del mateix Wolf i de Rick Eid, un dels seus col·laboradors habituals. Pel que sembla, el productor feia anys que intentava que la cadena es decidís a recuperar la sèrie primigènia i finalment ha aconseguit l’objectiu. “Hi ha molt poques coses a la vida que siguin literalment somnis fets realitat”, ha confessat Wolf, que mantindrà el seu estatus com a creador i productor executiu. Ara com ara hi ha molt poques dades del projecte. No s’ha anunciat quants episodis compondran la temporada, ni quan s’estrenarà. Del càsting tampoc no se sap res, però és més que probable que alguns dels actors tornin, encara que sigui de visita.

'El juego del calamar' ja està al Top 10 de Netflix en noranta països.

Ley y orden

tracking