Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Pots tenir la sensació que t'has quedat sense bateria. Pots preguntar-se si el que estàs fent val la pena. No et desesperis. Aviat apareixerà algú que et podrà ajudar a posar-te en marxa. Una vegada que es reiniciï el motor, no hi haurà qui et pari. No tinguis por d'acudir a algú. Ningú sabrà que necessites ajuda llevat que la demanis.

Taure Torna a avaluar allò en el que estàs treballant. Si el que estàs buscant és diversió i relaxació, potser les estàs passant de llarg sense ni tan sols adonar-te'n. La diversió que cerques està allà, davant teu. Seria millor si et aprovechases d'ella ara en lloc d'esperar fins a algun moment màgic en què sentis que te l'has guanyat.

Bessons Hi ha poder en descobrir com ser part de dos equips rivals. A el principi pot semblar una traïció el formar part d'un a el mateix temps que ajudes a l'altre. De fet, t'estàs ajudant a tu a l'conèixer les dues cares de la situació. Pren les millors qualitats de cada un. Quan arribi el moment d'armar el teu equip, tindràs tots els secrets necessaris per tenir èxit.

Cranc Tens un caràcter flexible. Altres persones poden ser tan mal·leables com tu, però ara tens l'oportunitat de prendre la iniciativa. Ets a la línia de sortida esperant que comenci la cursa. No esperis que altres donin el primer pas perquè sàpigues que és segur sortir. Mantingueu els ulls i oïdes sintonitzats. Tan aviat com sentis: "Ja!" comença a córrer el més ràpid que puguis.

Lleó Avui hauries sentir molta fortuna, especialment pel que fa a l'amor es refereix. Les relacions amb aquesta persona especial podrien ser més properes que mai. Fins pots sentir calidesa i afecte cap a tot el món, fins i tot els desconeguts. Les teves creences espirituals podrien tenir tant a veure amb això com qualsevol altra cosa. Has sentir una intuïció especial. L'optimisme i l'entusiasme dominen, però no t'oblidis de ser realista!

Verge Avui Hauries sentir Molta sort, Especialment paper que fa a l'amor és refereix. Les relacions amb AQUESTA persona especial podrien ser més Properes que mai. Fins pots sentir calidesa i afecte cap a tot el món, Fins i tot a els desconeguts. Les Teves Creences espirituals podríen Tenir Tant a ver amb AIXÒ com QUALSEVOL altra cosa. Has sentir una intuïció especial. L'optimisme il 'entusiasme dominin, però no t'oblidis de ser realista!

Balança Fortes forces poden fer que et sigui difícil tenir confiança avui. Et concentres tant en mantenir la teva llibertat que et negues a cedir quan has de fer-ho. Considera l'altre costat de l'equació abans de mantenir una postura de fermesa en la qual et neguis a cedir. A el mateix temps, no pensis automàticament que només pel fet de trobar oposició a la teva manera de pensar necessàriament et falti la raó.

Escorpí Adopta un enfocament més adaptable. Deixa't anar amb el corrent i deixa que les coses es fusionin sobre la base que ja ha estat establerta. T'estàs agafant amb força a una manta de seguretat. Aquesta peça de roba esquinçada et dóna pau. L'amenaça de perdre-la et fa por. És hora de tirar-la a les escombraries i ser conscient que és millor operar sense aquesta càrrega extra

Sagitari Les coses s'estan movent en direccions oposades, però pots relacionar-te i treure profit de totes elles. No hi ha cap mal en mantenir les teves opcions obertes. Hi ha qui prefereix centrar-se en un sol joc, mentre que a tu t'agrada jugar diverses mans alhora. No deixis que altres et facin sentir que necessites canviar, sempre que tinguis la seguretat que les coses marxen bé

Capricorn Les paraules poden estar carregades d'energia, així que vés amb compte amb el que dius i com ho dius. L'estat d'ànim del dia requereix que les persones tinguin un espai per expressar-se. Permet-que siguin lliures o pot ser que acabis aislándote en un racó sense sortida. És com pintar el terra. Has de començar per la part més allunyada de la porta en comptes de a l'inrevés.

Aquari Les paraules podin estar carregades d'energia, aixi que vés amb compte Quant amb el qual dius i com ho dius. L'Estat d'anim de el dia requereix que les persones tinguin 1 espai per expressar les-se. Përmet-que siguin l lliures o olla ser que acabis aislándote en un racó sense Sortida. És com pintar el terra. Has de Començar per la part més allunyada de la porta a Comptes de a l'inrevés.

Peixos Pots sentir com si algú et donés una bufetada emocional. No reaccions immediatament posant-te a la defensiva. Et anirà molt millor si fas un pas enrere i analitzes la situació abans de concloure que està bé o malament. Els teus sentiments són preciosos, i no has de deixar que els altres et intimidin. A el mateix temps, no tens dret a intimidar els altres.

tracking