Televisió

La saga continua

L’actor Diego Luna confirma que ‘Star Wars: Andor’ acaba de finalitzar el rodatge. La sèrie de Disney+ se centra en el carismàtic espia de ‘Rogue One’.

L'actor Diego Luna en el paper de Cassian Andor.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de veure Rogue One: Una historia de Star Wars, molts fans de la saga galàctica es van quedar amb moltes ganes de més històries relacionades amb el seu protagonista, Cassian Andor. Ara, els seguidors estan d’enhorabona: Diego Luna, l’intèrpret que dona vida al personatge, ha confirmat que Star Wars: Andor, la sèrie sobre el passat de l’espia interestel·lar, acaba de finalitzar el seu rodatge.

El mateix Luna, al portal ScreenRant, ha afirmat que “fer aquest treball i fer-lo en aquestes circumstàncies” ha estat “una benedicció. Ser allà a fora rodant va ser un moment molt intens i vam tenir molta sort. Ara ja hem acabat de gravar i ens estem preparant perquè el públic vegi tot el que hem fet”, ha afegit.

De moment, l’argument de la sèrie està guardat amb pany i forrellat, excepte pel detall que serà un thriller. Però si ens guiem per la trama de Rogue One podem deduir que estarà ambientada en els moments previs a la primera trilogia d’Star Wars: un moment en el qual l’Imperi regna sense cap oposició i l’Aliança Rebel encara no ha donat el seu gran cop d’efecte destruint la primera Estrella de la Mort.

Disney+ i Lucasfilm planegen treure partit a aquesta era de la galàxia: a més d’haver-la triat ja per ambientar tant els films Rogue One com Han Solo, tornarem a trobar-nos-la en una altra sèrie sobre Obi-Wan Kenobi, que protagonitzarà el britànic Ewan McGregor.

'SEXO/VIDA' TINDRÀ SEGONA TEMPORADA

Sexo/Vida, el triangle amorós d’alt voltatge que ha conquistat l’audiència de Netflix, tindrà una segona temporada, tal com ha confirmat la plataforma. Ara com ara, es desconeix en quina data exacta la producció tornarà al catàleg de la plataforma, però el que és segur és que la història d’alt contingut eròtic protagonitzada per Sarah Shahi i creada per Stacy Rukeyser tornarà pròximament al servei d’streaming. La ficció, que es va estrenar aquest estiu passat, es basa en la novel·la homònima de BB Easton i segueix Billie Connelly, una dona que es veurà implicada en un triangle amorós amb el seu marit actual i el seu excompany, amb el qual va mantenir una relació intensa i el retorn del qual remourà els fonaments de la seva vida. Tot i les males crítiques que va tenir, la primera temporada de Sexo/Vida va aconseguir unes grans xifres d’audiència. En tan sols un mes la ficció va ser vista en 67 milions de llars.

Sexo/Vida

tracking