Televisió

Gir a 'All American'

El drama esportiu es torna més fosc en el tràiler de la quarta temporada, que s’estrena el 25 d’octubre als EUA. El nou lliurament es podrà veure a HBO.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol americà torna a la pantalla petita. La nova temporada d’All American s’estrena el 25 d’octubre als Estats Units al canal The CW. Si bé encara no hi ha confirmació per al seu llançament a Europa, que es viurà a través de la plataforma HBO, els seguidors de la ficció poden tenir en compte que els nous episodis no trigaran gaire a arribar.

Gràcies al tràiler ofert per la cadena, s’intueix que els nous capítols seran més foscos. L’avanç comença amb unes declaracions d’Spencer lamentant-se pel que ha perdut des que va començar a practicar el seu esport estrella. Allò succeït amb Coop al final del tercer lliurament marcarà el punt d’inici d’aquesta nova tanda de capítols, que ha assumit aquest to més tràgic. En tot cas, Spencer haurà de saber fer front a les adversitats si vol continuar lluitant pel seu somni.

La sèrie està basada en fets reals i pren com a punt de partida la vida de l’exjugador Spencer Paysinger, que també està lligat a aquest projecte audiovisual. Això sí, el personatge interpretat per Daniel Ezra es permet moltes llicències que mai va viure el veritable esportista. D’aquesta manera, la temporada quatre d’All American continuarà ensenyant les seves experiències, però sempre amb concessions per poder expandir aquest dramàtic món. De fet, s’han afegit força elements de ficció a la trama.

Daniel Ezra en el paper d'Spencer Paysinger a 'All American'.

tracking