Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries No deixis que els arguments d'altres persones s'interposin en el camí de la teva veritat. No dubtis de tu mateix o mateixa. Deixa de preocupar-te. No et posis de mal humor si no encaixes amb el que està succeint al teu voltant. Això indica que és possible que necessitis prendre una altra ruta. Si no us agrada la música que escoltes, crea la teva pròpia banda.

Taure Pots treballar dur avui per equilibrar forces poderoses. És possible que et debatas entre el desig d'aventura i la necessitat de comunicació. De qualsevol manera, el resultat final és la llibertat de fer i dir les coses que vols. Aquest és un moment important per estendre les teves ales tot i qualsevol oposició.

Bessons La passió extrema que et domina pot trobar oposició a mesura que aparegui més informació. La comunicació pot pintar l'escenari de manera diferent a la que t'imaginaves. Sigues pacient i espera que tots els espais s'omplin abans de prendre qualsevol decisió sobre com procedir. El que generalment sigui mal·leable i fàcil de portar pot semblar una mica rebel i rígid.

Cranc Pots sentir que et pressionen per prendre una decisió important i decisiva avui. Àmplies opcions estan sortint a la llum. Pots experimentar oposició a mesura que defensis el que creus. El teu desig de llibertat et dóna una perspectiva positiva que altres trobin inspiradora. No perdis el teu esperit aventurer pensant que necessites lligar-te a un compromís sòlid.

Lleó Tracta de no acostar-te a tot negativament. D'aquesta manera pots aïllar-te d'increïbles oportunitats. Aquest és un temps per tenir una actitud d'expansió. Estén les teves ales i no dubtis a enlairar-se. Tingues més orgull en el teu treball. Podràs aconseguir els objectius pels quals lluites. Gaudeix de la ruta en què et trobes. El viatge és la recompensa.

Verge Durant els últims dies, has decidit quedar-te a casa si no has tingut cap necessitat de sortir. Aquesta nit, però, voldràs sortir a divertir-se de res i realment ho hauries de fer. Has pagat els teus deutes, així que si et pots permetre el luxe de sortir a divertir-te una mica, fes-ho. És temps de socialitzar!

Balança El nucli de la teva atenció podria tenir dificultats per comprometre a res. Les qüestions relacionades amb l'amor i el romanç podrien sorgir, i pot ser que sentis la necessitat de començar alguna cosa emotiu en aquest departament. Pots sentir indecisió sobre quin camí prendre. Arregla't i sal. Pots deixar que una altra persona prengui la iniciativa a partir d'aquí.

Escorpí Hi ha una poderosa tensió en l'aire avui. Aquesta és una gran força que pots aprofitar i capitalitzar. La comunicació pot ajudar a ampliar els aspectes clau de la teva vida. Vés més enllà dels teus límits actuals i no et quedis a mitges. Concentra't en convidar a la riquesa i la prosperitat. Els cicles duradors i les tendències s'estan alineant al teu favor. Depèn de tu fer que funcioni per a tu.

Sagitari No tindràs ni idea de com lluitar si no saps qui són els teus enemics. Mantingues un ull atent a les persones que tracten de derribarte. La teva energia pot ser tan subtil que ni tan sols puguis notar la seva influència en un principi. Avui l'energia planetària crea una lluita de poders que pot dificultar el teu expansió i prosperitat.

Capricorn Una poderosa força transformadora pot tirar de tu ara en direccions oposades. Les tendències duradores estan arribant al seu punt culminant. El karma que ho has resolt en els últims anys es pot tornar en contra teva. L'alineació planetària d'avui està fent pujar la calor en la teva situació actual. Vas a necessitar canviar aquesta situació.

Aquari Potser una lluita t'afecti indirectament. Un acalorat debat que té a veure amb comunicacions errònies i emocions extremes podria devastar el teu psique llevat que mantinguis les teves defenses. L'energia planetària en marxa està formant un escenari d'agitació emocional. Vulguis o no, pot ser que arribis a sentir que tal t'ha atrapat.

Peixos Utilitza la sensació elèctrica d'avui per alimentar la teva passió. Una tensió subtil s'ha estat acumulant des de fa algun temps. Has arribat a un punt crític. No t'allunyis de l'aventura perquè tinguis por a l'fracàs. Canvia i obre el teu cor a el món. És possible que dubtis si realitzar un moviment per les seves conseqüències, però com aconseguiràs avançar en la vida?.

tracking