Més enllà del '#MeToo'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El moviment feminista #MeToo va centrar la primera temporada de The Morning Show, la sèrie estrella d'Apple TV+. Però en els seus nous episodis, Jennifer Aniston i Reese Witherspoon van prometre que aquesta luxosa producció mirarà més enllà i ampliarà el seu focus a la recerca de nous temes. “Aquesta temporada explora el moment junt abans que el món es parés pel coronavirus. De gener a març del 2020”, ha dit Witherspoon en una trobada digital amb els mitjans. “Així que lluitem contra el racisme sistèmic, l'homofòbia, la discriminació per edat i la nostra relació amb el poder com a dones en un mitjà de comunicació”, va afegir.

Els secrets i draps bruts d'un programa matinal de notícies i entreteniment, un dels gèneres televisius amb més èxit dels Estats Units, continuen sent l'espina dorsal de The Morning Show, que acaba d’estrenar la segona temporada. Amb el seu esplèndid planter i una aposta pels diàlegs àgils i un ritme intens, la ficció va ser la punta de llança per al desembarcament d'Apple en el món de l’streaming.

Al costat de Witherspoon i Aniston, que a més de protagonistes són productores de la sèrie, el retorn de The Morning Show torna a comptar amb secundaris de luxe com Billy Crudup i Mark Duplass, i presenta nous fitxatges com el de Julianna Margulies.

Dins dels nous temes de la sèrie, Witherspoon va esmentar l’anomenada cultura de la cancel·lació. “Hi ha un cost humà a enviar a l'exili gent o condemnar-la per alguna cosa que van fer en les seves vides. Perquè ningú és perfecte”, opina. En un sentit similar, Aniston destaca com The Morning Show no es talla a abordar assumptes enrevessats i assegura que la sèrie busseja en l'actualitat amb valentia i evitant els judicis de “blanc o negre”.

Aniston i Witherspoon han explicat que la sèrie ja havia rodat part de la segona temporada quan la pandèmia va obligar a paralitzar la producció i va forçar, a més, a reescriure els guions per introduir el coronavirus en les trames. Així, van mirar d'incorporar la crisi de la pandèmia en la sèrie i tractar els seus efectes “devastadors” amb una mirada “reflexiva” i el focus posat en “el costat més humà”.

tracking