x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

20 anys de 'Cuéntame'

Un moment de la trobada dels actors i equip de producció de 'Cuéntame'.

Un moment de la trobada dels actors i equip de producció de 'Cuéntame'.

Un moment de la trobada dels actors i equip de producció de 'Cuéntame'.

Actualitzada 19/09/2021 a les 06:47
omés havien passat dos dies de l’atac terrorista més greu de la història, però Televisió Espanyola va decidir mantenir la seva programació i estrenar, ara fa vint anys, la gran aposta d’aquella temporada, la sèrie familiar Cuéntame cómo pasó, un projecte que ha acabat convertint-se en la gran icona de la ficció espanyola.

Amb una gran paella cuinada al fictici barri madrileny de San Genaro, que ha vist créixer la família Alcántara, actors i membres de l’equip de producció de la sèrie han celebrat aquesta setmana l’aniversari i han recordat els inicis de la ficció en aquella setmana en què va canviar el món. “Fa vint anys que, l’endemà passat dels atemptats de les Torres Bessones i de moltes discussions, RTVE va decidir mantenir l’emissió de la que seria estrella de la temporada i que s’ha convertit en un mite”, explica el subdirector de Ficció de la cadena pública, Javier García Díaz. Vint-i-una temporades després, “podem dir que és tot un èxit” i que Cuéntame “ha canviat la història de la televisió a Espanya i, per descomptat, la d’RTVE, afegeix.

La sèrie va néixer amb l’objectiu de relatar la història recent d’Espanya a través dels Alcántara, una família que ja és part de l’imaginari popular i que en la ficció està encapçalada per Ana Duato (Merche) i Imanol Arias (Antonio). “La vida ha evolucionat molt i Cuéntame també”, assegura Duato.

Al costat d’Arias i Duato, en la recent reunió del repartiment i productors hi van assistir també els seus fills en la ficció, Pablo Rivero (Toni), Carmen Climent (María) i Irene Visedo (Inés), però no el personatge que va arrencar el primer capítol com a centre de la família i narrador de la trama, Ricardo Gómez (Carlitos), que va abandonar la producció el 2018, a la recerca de nous projectes. Sí que hi va estar el seu jo adult, Carlos Hipólito, la veu del qual ha estat el fil conductor de la sèrie i qui en la darrera temporada ha sortit també en pantalla, ja que la trama ha barrejat “present” i futur.

Es calcula que uns 38 milions d’espectadors han vist en diferents moments de la seva vida la sèrie que estrenarà a final d’aquest any el seu lliurament número 22.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts