x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 18/09/2021 a les 07:01
Àries
Avui pots rebre visites a casa, potser una parella amb un nen. Vas a passar per la teva casa com un remolí i voldràs que tot es vegi bé. Fins i tot podries tenir la temptació de netejar els armaris! No et molestis. Simplement relaxa't i gaudeix de la companyia dels teus convidats. Estan més interessats en el que has de dir que si la casa està impecable.
 
Taure
Una trucada d'un amic proper o de la teva parella podria portar-te bones notícies. Estaràs tan feliç per això que voldràs que tots els teus coneguts ho sàpiguen. Això podria implicar romanç o pot tractar-se d'un projecte de creació d'algun tipus, potser amb l'escriptura i la parla. A la nit, probablement voldràs sortir i celebrar-ho amb la persona que et va donar la notícia.
 
Bessons
Podries estar netejant la teva casa avui quan sentis una notícia meravellosa sobre diners. Això podria alegrar-te el dia. Després d'això no tindràs moltes ganes de fer les feines de la casa. No et preocupis, la brutícia no es va enlloc! En lloc de sentir-te culpable per deixar el treball domèstic, surt al celebrar-ho amb un amic proper o amb la teva parella. T'ho mereixes. Gaudeix d'una gran nit!
 
Cranc
Avui podria ser un dels dies més feliços que has tingut en molt de temps. Potser vas a estar amb una parella romàntica actual o potencial, i anar a llocs pintorescos propers. També pots tenir notícies d'algú proper a qui no has vist des de fa molt de temps. Una escriptora l'obra del t'encanta podria publicar un nou llibre. Gaudeix d'un dia plenament agradable i estimulant!
 
Lleó
Avui pots rebre una suma inesperada de diners. Potser un amic que et deu diners podria pagar el deute, o podries aconseguir una inesperada oportunitat per guanyar una mica més de diners extra. El romanç també hauria d'anar bé, ja que tant tu com la teva parella romàntica actual o potencial se senten particularment càlids i sensuals. Vés al teu restaurant favorit per celebrar la teva bona fortuna.
 
Verge
Notícies depriments sobre l'estat de l'economia mundial o de l'mercat de valors podrien entristir i fer-te pensar en el teu futur financer. No et preocupis. L'economia mundial està en millor forma i tu també hauries de estar-ho. El valor de les inversions immobiliàries podrien estar a la baixa, però haurien recuperar-se en breu. Deixa't anar amb el corrent i no creguis tot el que llegeixis o escoltis.
 
Balança
Un amic o parella sentimental podria no semblar massa comunicativa avui i podries preguntar-te si encara li importes a aquesta persona. Està experimentant algunes dificultats, potser relacionades amb els diners, de manera que no és particularment bona companyia. Escolta si tal vol parlar, però si no simplement estigues allà. De totes maneres, això és el que importa.
 
Escorpí
Tens un jardí o algunes plantes d'interior que semblen una mica marcides? No et preocupis de si es van o no a morir. ¡Revívelas! Pots sentir que algunes coses causen més problemes del que valen. Dóna't cert espai per estar trist durant un temps i després anima't. Compra't un regal.
Sagitari
Avui amics, parella o nens poden semblar estar en un estat d'ànim tranquil i malenconiós. Potser et preguntes si has fet alguna cosa per causar-lo, però és probable que tingui molt poc a veure amb tu. Les responsabilitats podrien estar afectant a tothom, fins i tot a tu. L'única resposta és acostar l'espatlla i així mostrar suport. ¡Després, a gaudir!
 
Capricorn
Les responsabilitats a la llar poden augmentar notablement avui, fent que et sentis com si fossis l'únic membre de la família que està fent el que ha de fer. És possible que cedeixis davant la tristesa, però no pensis en això durant molt de temps. Et sentiràs molt millor si fas un cop de mà i et fas càrrec de tot el que calgui fer i després et relaxes sortint a celebrar-ho. Vés a el cinema, o millor encara, a un concert.
 
Aquari
Avui pot ser que facis un treball de rutina, potser voluntari, amb una persona interessant la companyia t'agrada. Les converses animades han de fer que el dia vagi més ràpid. Podries acabar el dia desitjant veure a aquesta persona una altra vegada. A través de la teva nova amistat i la feina, heu de tenir un munt d'informació sobre les ments dels altres, per no parlar de la teva pròpia!
Peixos
Una nova relació amorosa podria aparèixer a l'horitzó, potser amb algú tan creatiu com tu. Això podria fer que dubtis sobre de tu, sobre tot sobre la teva aparença, però no caiguis en això. A aquesta persona li atrau la teva energia! Podrien tenir lloc algunes converses fascinants. Els sentiments han de ser profunds. Això podria conduir a un compromís a llarg termini.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts