x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Apocalipsi nuclear

AMC estrena el 18 d’octubre la setena temporada de ‘Fear The Walking Dead’. El popular ‘spin-off’ ens trasllada ara a un món devastat per una explosió atòmica.
Fear The Walking Dead

Fear The Walking Dead

Fear The Walking Dead

Un moment de la nova temporada de 'Fear The Walking Dead'.

Un moment de la nova temporada de 'Fear The Walking Dead'.

Un moment de la nova temporada de 'Fear The Walking Dead'.

Actualitzada 16/09/2021 a les 07:52
Els seguidors de Fear The Walking Dead estan d’enhorabona. La setena temporada de la sèrie aterra al canal AMC (Dial 35) dilluns 18 d’octubre a les 22.10 hores. Aquest retorn incorpora nous fitxatges al repartiment de la ficció veterana, com és el cas de la realitzadora Aisha Tyler, que ja té força experiència en la direcció de projectes audiovisuals i que, ara, es posa a l’altre costat de la càmera per formar part de l’elenc.

Seguint el fil conductor que es va interrompre al final del sisè lliurament, els supervivents d’un desastre nuclear es veuran obligats a enfrontar-se a un repte encara més titànic del que és habitual: definir com serà “el principi”. Ho hauran de fer en un món sense llum ni esperança, on l’aire és tan letal com els caminants amb els quals es veuen les cares dia a dia. Tots ells viuran un viatge en el qual descobriran qui són realment, més enllà d’aquells que consideraven de la família.

D’aquesta manera, la setena temporada de la ficció se centra en aquest grup de persones, que es veu trasbalsat per la decisió presa per Teddy (John Glover) d’acabar amb tot fent esclatar les destructives ogives nuclears. Aconseguiran els protagonistes que les aigües es calmin o, per contra, la seva convivència es veurà més enterbolida que mai en aquest erm radioactiu? Les respostes, d’aquí a un mes.
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts