Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'èxit professional, amb especial participació de l'escriptura, l'ensenyament o altres habilitats de comunicació podria arribar-te avui. Pot ser que no siguis conscient que va a succeir, així que pot resultar una mica difícil de manejar a el principi. No obstant això, has estat treballant per aconseguir aquest objectiu des de fa molt de temps, i t'alegraràs a l'escoltar la notícia.

Taure Has estat tractant d'aprendre sobre un tema durant molt de temps? ¿Els llibres, conferències i documentals sobre el tema han estat la teva principal forma d'entreteniment? El que hagis estat esperant guanyar amb això podria arribar-te avui. Si es tracta d'un avantatge comercial, l'has aconseguit. Si és el simple fet de el coneixement, saps molt ara. Sigui el que sigui, gaudeix dels teus èxits.

Bessons Aquesta nit podries tenir alguns somnis interessants. No et deixis enganyar per simbolismes confusos. Aquests somnis podrien posar de manifest les preocupacions professionals que has estat tractant de resoldre. Fes una llista dels símbols i intenta descobrir el que t'estan tractant de dir. Llavors, si té sentit, actua en conseqüència. Els teus somnis probablement només revelen el que el teu subconscient ja s'ha resolt.

Cranc Un esdeveniment social, potser relacionat amb els negocis, podria posar-te en contacte amb una vella amistat a qui no has vist des de fa molt de temps. Passaran uns meravellosos moments posant-se a el dia. De fet, tenen més en comú ara que abans. Si no tens parella, podries pensar en aquesta persona com a potencial parella romàntica. Vés a poc a poc, però diverteix-te!.

Lleó Pots tenir un munt de trucades professionals o personals que fer avui i els correus electrònics podrien inundar la safata d'entrada. Molta gent podria competir per la teva atenció. El teu ego rebrà un impuls molt necessari gràcies a tot el reconeixement. No sentis vergonya o culpabilitat. Tothom necessita un copet a l'esquena de tant en tant. Relaxa't i gaudeix de ser el centre d'atenció!

Verge El canvi planetari probablement sigui imperceptible avui, però tindràs diversos mesos per entendre com t'afecta aquest canvi. Se't passarà pel cap que sents una forta necessitat d'alliberament. Potser necessites alliberar-se dels lligams d'un grup. 'El canvi i la innovació estan en l'aire!

Balança No has d'esperar cap gran canvi avui. No obstant això, el procés que vas començar fa tres o quatre anys s'accelerarà lleugerament. Estàs canviant els fonaments de la teva identitat, les idees que et fan tenir seguretat en el que ets. La teva família, antecedents i educació ja no compten tant com els teus fonaments espirituals.

Escorpí El dia al dia ha de ser força positiu. Començaràs a sentir un molt lleu indici de el principi d'un important canvi. Aquesta nova fase tindrà una durada de set mesos. A mesura que avanci, trobaràs una major llibertat d'expressió. Pots esperar anar a tota velocitat en temes que solies evitar en el passat. Alguns frecs amb els teus germans poden sorgir en els propers mesos.

Sagitari El sistema solar és susceptible de desencadenar una transformació que durarà diversos mesos. El canvi es centrarà en els mitjans que utilitzes per realitzar-te, en termes tant de la teva carrera com de la teva vida amorosa. Si sents que la teva formació o educació et limiten, pots esperar buscar l'alliberament d'aquestes inhibicions en els mesos vinents.

Capricorn Hi ha un pronòstic excel·lent per a tu! Encara que avui no es produiran esdeveniments importants, hi ha la promesa de llibertat per als propers mesos. Un canvi fonamental està a punt de passar en la teva professió i vida amorosa. A mesura que els mesos es desenvolupen, pots esperar que augmenti la teva visió, la teva creativitat i potser la teva rebel·lia.

Aquari Per entendre el canvi que passa avui, has d'observar els esdeveniments des d'una perspectiva elevada. Un procés d'alliberament lent està cobrant impuls. Durant els propers mesos no rebutgessis l'oportunitat de desfer-te d'una part del teu opressiu passat. Vas a desfer-te d'teus vells complexos i renovar-te. No t'alarmis si les relacions familiars pateixen una mica. L'angoixa és només temporal.

Peixos Pot ser que sigui un dia ocupat amb activitats de grup i altres esdeveniments socials. Tens un munt de gent per veure i de trucades i tasques a fer. Això pot ser un llast, però és emocionant i també estimulant. Els resultats et satisfaran. Algunes de les persones han de ser especialment agradables i podrien arribar a ser amics. Relaxa't i posa't a treballar.

tracking