Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En el teu cas, la frase "punt d'inflexió" té algun significat. Aquest punt d'inflexió podria adoptar la forma d'una nova persona o un esdeveniment clau que canviï les coses per sempre. A vegades les coses sorprenents que escoltem succeeixen realment. Una d'aquestes coses pot estar ocurriéndote a tu en els propers mesos.

Taure Pot ser que un llarg viatge t'hagi canviat profundament. Per descomptat, viatjar canvia a tots en certa mesura, però en el teu cas, el canvi és més profund. Vas a haver problemes per tornar a la teva vida anterior. Pots tenir la sensació que és massa limitant per a tu. Què estàs esperant? ¡Canvia!

Bessons Si la teva relació romàntica et asfíxia, si sents que li falta gust o és massa tradicional, llavors per què no t'alliberes? L'energia planetària d'avui t'ajudarà a convertir fins i tot les teves més boges idees en realitat. A partir d'avui, se't demanarà que tinguis més precisió al respecte.

Cranc Has conegut a algunes persones estranyes que han influït molt en la teva actitud sobre el teu matrimoni o relació de parella. Algunes persones han estat empenyent cap a una major llibertat. Aquestes persones han estat influenciades per les alineacions planetàries, però aquesta no és raó perquè tu ho siguis. La llibertat o la manca d'ella és una cosa totalment subjectiu.

Lleó Si has estat anhelant modificar alguna cosa en la teva vida diària, fes-ho ara. L'energia planetària t'està dient que ha arribat l'hora de fer canvis concrets. Ja sigui que el canvi que busques estigui a casa oa la feina, o sigui físic o emocional, no tinguis por de pertorbar seriosament el status quo de la teva vida..

Verge Per tal de mantenir la pau i l'harmonia, pots portar moltes màscares diferents. D'aquesta manera, pots oblidar-te de la teva veritat interior i del que realment creus. La fricció entre el teu exterior animat i comunicatiu i el teu interior suau i vulnerable pot fer que sigui difícil per a tu trobar la solució que busques. Tens les respostes que necessites. Confia en el que et diuen els teus instints quan les trobis.

Balança La següent tasca en el teu camí cap a l'èxit pot ser una píndola que és difícil d'empassar. Potser tractes d'interactuar amb algú amb qui no vols tractar. Saps que has d'adoptar algun tipus de personalitat falsa per tal d'aconseguir el que vols. Ets sensible a aquest dilema i pot ser que sentis emoció al respecte, de manera que dubtes en seguir endavant amb el pla.

Escorpí La debilitant indecisió pot dominar. Has permès que la teva bona sort et portés fins a la prosperitat. És com si t'haguessin lligat a una corda i constantment posessis a prova els seus límits. Desafortunadament, podries colpejar un obstacle i sentir que no pots anar més enllà. Els problemes emocionals suggereixen que no vas prendre en compte els teus propis sentiments.

Sagitari Pots tenir la sensació que estàs fent tota la feina en un projecte o una relació i si ho deixes de fer per un minut, tot es vindrà a baix. Vés amb compte amb posar tanta càrrega sobre tu que facis créixer el teu ressentiment cap a tots els altres. Se't dóna bé criticar les accions d'altres persones, però potser la persona amb la que necessites parlar d'aquests temes ets tu.

Capricorn És important ser flexible, però no tant que no es pugui prendre una decisió sobre res. El teu cap diu una cosa, mentre que el teu cor diu una altra. Quan li dones a banda i curs, en un esforç per ser el més flexible possible, van en direccions oposades. Pospón la presa de decisions importants fins que el camí s'aclareixi més.

Aquari Et sents emocionalment forta, tot i que algunes persones puguin interposar als teus plans. Pots aconseguir molt. Només ets responsable de la teva persona. Sents un impuls per esforçar-te més del que és habitual. Tot i que pots estar treballant molt dur, la teva mentalitat general és bona. Has gaudir del teu dia, independentment de les circumstàncies.

Peixos Els vents suaus de l'canvi estan bufant a través de la teva vida en aquest moment. Tens una sensació de novetat i una actitud oberta cap al món. Alguns esdeveniments externs donen la impressió que estàs avançant de manera concreta cap a una nova vida. Pots esperar rebre algunes sorpreses agradables.

tracking