x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 13/09/2021 a les 07:12
Àries
El teu naturalesa sensible és atractiva. Les persones que vénen a demanar-te consells i orientació no estan decebudes. Tens un punt de vista pràctic i sòlid, però també ets una persona receptiva i comprensiva. Persones imprudents amb idees cridaneres podrien intentar enganyar-te. No canviïs. Estigues fort en el teu interior i confia en el que creus.
Taure
Pots sentir-te com si estiguessis en un tren ràpid cap a l'èxit. L'èxit es pot mesurar de diferents maneres. Avui és important que tinguis en compte el teu èxit emocional i com els teus sentiments encaixen en la teva vida. Pots descobrir que el tren en què estàs no és el tren en què hauries d'estar. No tinguis por de baixar-te a la següent estació i canviar de línia.
 
Bessons
Pots sentir-te com un cargol que emergeix de la seva closca. Quan ningú estigui mirant, treu el cap amb cura i dirigeix ​​les teves antenes per llegir el món exterior. Quan veus una criatura com tu, sents comoditat i sals de la teva closca una mica més. Vés amb compte amb deixar que les teves defenses baixin massa, perquè un ocell gran i famolenc pot estar buscant sopar.
 
Cranc
La teva actitud bulliciosa i generosa inspira i és ben rebuda pels altres. També hi ha algunes persones que consideren el teu comportament ostentós o arrogant. Pots preguntar-te com és possible això, ja que les teves intencions són bones. Vols que la gent comparteixi l'amor i els bons moments. Presta atenció als sentiments dels altres.
Lleó
Tan aviat com assaboreixes l'èxit, alguna cosa passa paga fer que et sentis malament per això. Potser una altra persona està gelosa de tu, i fa o diu coses que et fan sentir inseguretat. Potser el dubte prové d'una font interna que diu que no et mereixes la prosperitat. No deixis que això et pertorbi. Segueix endavant amb els teus plans.
 
Verge
Pots sentir que mitjanes entre dos camps, o pots ser qui estigui en una lluita que necessiti de mediació. El gran problema amb la tensió d'avui és que una part pot ser tossuda i s'aferra als fets i la veritat, mentre que l'altra té una perspectiva més àmplia, no necessàriament realista. Els fets podrien estar distorsionats, depenent de qui els presenti.
 
Balança
Vés amb compte amb prendre tot com una ofensa personal. Les accions desconsiderades d'altres persones poden fer-te mal emocional, però no ha de ser així. Sempre que siguis capaç de mantenir una perspectiva saludable davant la situació, veuràs que molts dels comportaments que et molesten són resultat de les inseguretats d'algú i no de la seva falta d'afecte cap a tu.
 
Escorpí
Les tensions poden resultar-difícils de manejar. Pots preguntar-te per què simplement tot el món no es pot portar bé. La resposta pot semblar simple a tu, per la teva actitud tolerant. Per desgràcia, hi ha grans egos i actituds poc realistes involucrades que fan que sigui difícil per a la gent veure les coses amb tanta facilitat. Podries adonar-te que el millor que pots fer és allunyar-te de foc.
Sagitari
La tensió pot sorgir entre amics quan algú de sobte se sent completament ignorat. La gent tendeix a agrupar-se. Fes el que puguis per parlar de temes als que tots puguin contribuir per igual. Mantenir la unió és clau. Junts són aliats molt poderosos, mentre que dividits són els seus pitjors enemics.

Capricorn
El teu esperit animat i imaginatiu està en sintonia amb el col·lectiu. La necessitat d'una consciència mundana i d'una humanitat evolutiva s'ha tornat més evident que el pas de el temps. Aquests problemes surten a la llum avui, però no et sorprenguis si reps un bany de realitat. Els teus somnis poden ser poc realistes. Algú podria tractar de rebentar la teva bombolla, així que vés amb compte.
 
Aquari
Just quan vagis més a poc a poc, simplifiques i planegis, les coses començaran a recuperar-se de nou. El teu imaginació comença a volar. L'estabilització dificulta teu esperit creatiu. L'última cosa que la teva ment artística vol fer és reduir la velocitat. La resolució d'aquest conflicte intern pot ser difícil, però és possible. Aquestes dues parts estan en el mateix equip, no en equips oposats. Si treballen junts, tots dos poden.
Peixos
Pots sentir que hi ha una gran oportunitat esperant per tu, però el teu cap està massa confusa com per aprofitar-se'n. Potser tens por que si acceptes aquesta oferta ara, et perdràs una encara millor després. No triguis! El canvi és progrés. Persegueix les coses que et cridin l'atenció. Aquestes oportunitats no duraran per sempre. Deixa de somiar i comença a fer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts