detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Una certa decisió significa que has arribat a un punt d'inflexió. La part més difícil de prendre aquesta decisió és dir-li adéu als teus vells hàbits. El passat pot semblar agradable i tranquil·litzador, sobretot quan el desconegut s'acosta. Cal tenir força i determinació per deixar-lo enrere. Però si es tracta de la teva carrera o la teva vida amorosa, has metes personals que no poden ser sacrificades o negades.

Taure L'horitzó s'ennuvola amb el dubte. Sents les frustracions provocades per les recents decisions sobre la teva vida amorosa. En altres paraules, et estan sorgint dubtes! Avui has recórrer a la teva força de voluntat i autocontrol per fer-li front als teus problemes de forma realista mentre derrotes als teus ansietats.

Bessons L'ambient és sufocant i pesat avui. Algunes decepcions sorgiran aquí i allà si has de provar les teves facultats de qualsevol manera, ja sigui en privat o en el treball. Hi ha una certa probabilitat que sentis enuig cap a algú important per a tu. No cedeixis el pas als teus sentiments negatius amb massa rapidesa. Seria dolent per a la teva moral.

Cranc En els últims dies has pres la resolució de treballar constantment, buscar l'estabilitat i seguir els teus plans a peu de la lletra. Així que el dia que t'espera serà una sorpresa desagradable. Pots esperar rebre notícies que desafien el rígid programa que has establert o conèixer gent que estigui decidida a desanimar-te. Supera aquests obstacles o et superaran a tu.

Lleó Avui pots sentir una mica d'ansietat sobre el futur. Pots sentir com la teva força minva, especialment si tens una data límit. Necessites reptes per fer-te valer. Ara és el moment de començar a posar-se en forma. El dubte és extremadament contraproduent. Has tot el que es necessita per aconseguir l'èxit!

Verge Hi pot haver algunes preocupacions que et molestin. Potser tens un interès financer o un problema menor de salut. No deixis que això et desanimi. Tens els recursos interns per superar-lo. Encara que l'estat actual de les coses et fa sentir trist, el teu optimisme tornarà aviat. Fins llavors, posa el teu confiança en altres valors, com l'amor, l'amistat i la fe.

Balança És possible que sentis mandra i una mica de mal humor, com si tinguessis un dèficit d'energia. Però l'ambient opressiu d'avui també prestarà objectivitat i realitat per a qualsevol anàlisi que facis sobre el que està passant en la teva vida. Per exemple, qualsevol assumpte que no aconsegueixi provocar teu entusiasme probablement necessitarà alguns canvis.

Escorpí L'estat d'ànim és una cosa opressiu avui. Si poguessis, enviaries lluny a qualsevol que tracti de posar obstacles en el teu camí. O potser preferiries ser tu qui marxi! El dia al dia és apropiat per a un examen realista de les coses. Fins on creus que pots anar amb el teu potencial individual, emocional i professional?

Sagitari Has decidit cridar l'atenció! Tot d'una, és obvi que no estàs tan bé com hauries de. És hora de posar el teu autodisciplina a treballar. Pots canviar les teves mètodes de treball, tenir més cura de la teva diners o diversificar les teves activitats. Potser reorganizarás al teu equip de treball. Tot tipus de solucions estan disponibles per a tu.

C

apricorn Carrera o família? Reconeixement social o satisfacció personal? Potser sentis que dos pols oposats tiren de tu i que passes la major part del dia buscant respostes a aquestes preguntes. Ara estàs tractant de mantenir totes les bases cobertes, però el cansament que sents en dies com aquest és un indici que cal fer alguns canvis prudents i realistes per al futur.

Aquari Hauràs de lidiar amb alguns conflictes interns i externs. Sovint estàs tan feliç en els teus propis somnis que realment no et centres en el que està passant en el món real. Però avui les campanes d'alarma que concerneixen a la feina o les finances et desperten bruscament. És inútil entrar en pànic. Has après de fugir només empitjora la situació.

Peixos Avui i els últims dies has estat acumulant tensió interna sense sortida. Com a resultat, tens poca capacitat d'aguant. De fet, si algú té la mala sort de provocar teu enuig per criticar-te a tu o al teu treball, pots explotar. 'S'està gestant una tempesta! Tracta de resistir el més que puguis.

tracking