x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Actualitzada 06/09/2021 a les 06:53
Àries
Ets a la recta final ara. Acomiada't de les teves preocupacions. Els teus esforços valdran la pena quan la gent escolti els teus consells i tracti de complaure't. Encara que alguns detalls de la teva vida amorosa encara han de ser resolts, durant un temps tot estarà tranquil. Has passat mesos en aquest procés d'autotransformació i et mereixes una mica de descans.
 
Taure
La teva vida sembla girar al voltant de l'contacte humà. Ets una persona extravertida, conversadora i que gaudeix de reunir a la gent, però últimament has estat anhelant estar tot sol. Avui no ignoris qualsevol necessitat que sentis per estar en solitud. Tot i que és una necessitat inusual per a tu, és vàlida i hauries de prendre-la en compte.
 
Bessons
De vegades els amics es converteixen en el teu veritable família. Els teus amistats són més profundes i més duradores del que creus. Moltes persones estan ansioses per ajudar, així que per què et negues a rebre-la? No eres tu qui promocionava els beneficis de les amistats càlides i sinceres? El dia d'avui et fa conscient del teu talent i reforça l'important que són les amistats.
 
Cranc
Has aconseguit superar els mals temps. Has anat més enllà dels problemes de l'passat recent i estàs entrant en una fase més pacífica. Aviat completaràs teus projectes en marxa. La teva vida domèstica serà la imatge de la felicitat i l'harmonia. Gaudeix d'aquest període de descans i relaxació, ja que serà seguit per un període d'intens anhel que requerirà de la teva total atenció.
Lleó
El pronòstic per avui és excel·lent. L'ambient una mica opressiu dels últims dies t'inspira a canviar el teu entorn i a visitar llocs nous. Per què no planeges un petit viatge? Tot sembla indicar que aquest és el millor moment per planificar una aventura. Si et demores, la rutina de sempre et atraparà una altra vegada.
Verge
Sempre veus les dues cares d'una mateixa situació amb claredat. Avui pots jutjar possibles futurs cursos d'acció en vista de l'passat. Els valors anteriors podran ser posats a prova i les antigues opinions revisades. Podries considerar la possibilitat d'acabar una relació o entrar en una nova. Això pot suposar un esforç, però va establir les bases per a l'èxit futur.
 
Balança
Algú a qui coneixes des de fa molt temps pot desaparèixer de la teva vida. Això podria fer que sentis desorientació i pèrdua d'enfocament. Les teves idees sobre la veritat, l'honor, l'ètica i la moral poden requerir alguna revisió a la llum dels esdeveniments recents. Un canvi de professió podria estar a l'horitzó. Al costat positiu, estàs en procés de transcendir les teves limitacions. Segueix al teu cor!
 
Escorpí
Tot i que la comunicació sigui un dels teus punts forts, pot ser que avui et sigui difícil. Pots sentir necessitat de realitzar introspecció, però una oberta i honesta discussió podria ser el que necessitis ara. Les teves arrelades idees i valors estan canviant, i pots necessitar orientació per posar les teves noves creences a treballar. Una recerca de la veritat està en el teu futur, i voldràs companyia per al camí.
 
Sagitari
El que no puguis trobar en un sol lloc, seràs capaç de trobar-lo en un altre. No et rendeixis fins que trobis el que estàs buscant. La clau avui és controlar les ardents emocions i posar-les a bon ús. Una actitud cínica només servirà per complicar les coses i fer que sigui més difícil treballar amb altres persones.
 
Capricorn
El teu interior infantil sortirà avui a la superfície. Els records dels bons temps passats posen en evidència teu costat juganer. És possible que vulguis provar formes de diversió que abans gaudies, però que has abandonat des de fa molt de temps. Els nens serveixen d'inspiració i de sortida per aquesta energia. Conta'ls històries sobre la teva pròpia infància o llegeix amb ells. Gaudeix deixant fer volar la imaginació. Sempre pots fer-li front a la realitat matí.
 
Aquari
Renegociar les relacions pot causar dolor avui. Pots descobrir que tractar d'arreglar una no funcionarà. Emocions passades que han creat dificultats poden ressorgir. Alliberar-les podria proporcionar el coratge per seguir endavant. Els llaços amb els altres són com la matèria i l'energia. Poden canviar, però no poden crear-se ni destruir-se. Qualsevol que sigui la forma que adopti, un vincle veritable sempre hi serà.
Peixos
Avui promet ser un dia excel·lent, però no te'n passes. Podries tenir la temptació de pensar que els teus petites dificultats financeres ja estan darrere. Per desgràcia, no és així. El que facis avui t'ofereix el pla per al teu futur. Els continus esforços per estabilitzar el teu comportament brindaran la seguretat que vols per al futur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts